1.068.031

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Süssünk-főzzünk I.

Háziasszonyok kézikönyve

Nyíregyháza
Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: B & W szakácsfüzetek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
LEVESEK
ALMALEVES I.
1 kg almát megmosunk, hámozatlanul feldaraboljuk, puhára főzzük és átpasszírozzuk. 1/4 liter fehérborba 1 evőkanál liszttel habarást készítünk. Ízlés szerint... Tovább

Előszó

Részlet:
LEVESEK
ALMALEVES I.
1 kg almát megmosunk, hámozatlanul feldaraboljuk, puhára főzzük és átpasszírozzuk. 1/4 liter fehérborba 1 evőkanál liszttel habarást készítünk. Ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk, majd összevegyítjük az áttört almával. Vízzel felhígítjuk, és felforrásig főzzük. Pirított zsemlekockával tálaljuk.
ALMALEVES II.
1 kg almát megmosunk, kockákra vágjuk és annyi húslével töltjük fel, hogy jól ellepje. Sóval, cukorral ízesítjük, és amikor megfő, egy evőkanál liszttel, egy deci tejfellel habarást készítünk és ráöntjük. Vigyázzunk arra, hogy az alma szét ne főjön. Mikor megfőtt, tetszés szerint hígítjuk húslével. Vissza

Tartalom

Levesek 3
Főzelékek 9
Egytálételek 12
Mártások - szószok 15
Húsételek 17
Halak 23
Vadak 25
Baromfi 26
Saláták 29
Főtt tészták 31
Meleg tészták 33
Aprósütemények 35
Tésztafélék 38
Torták 44
Pogácsák 47
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Süssünk-főzzünk I.
Állapot:
940 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba