kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Papp-Ker Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 156 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9418-59-5 |
Bevezetés | 13 |
Jó tanácsok a grillezéshez | 13 |
Jó tanácsok római tálas főzéshez | 15 |
A nyersanyagok könnyebb mérése | 16 |
Bográcsban készült ételek | |
Babgulyás | 19 |
Bableves füstölt csülökkel | 20 |
Birkapörkölt | 21 |
Bográcsgulyás | 22 |
Borsos tokány | 23 |
Csirke karalábéval | 24 |
Csukapörkölt | 25 |
Csülkös pacalpörkölt | 26 |
Gombapörkölt | 27 |
Gombás harcsapaprikás | 28 |
Gulyásleves | 29 |
Halászlé | 30 |
Halpaprikás | 31 |
Körömpörkölt | 32 |
Lecsó bográcsban | 32 |
Nyúlpaprikás bográcsban | 33 |
Palócleves | 34 |
Paprikás krumpli kolbásszal | 35 |
Rizses hús | 36 |
Sertésragu bográcsban | 37 |
Tejfölös szarvasragu | 38 |
Vörösboros marhapörkölt | 39 |
Zöldbableves bográcsban | 40 |
Grillen készült ételek | |
Almás csirkemáj fóliában | 43 |
Almával töltött sonka | 43 |
Balzsamos-borsos karaj | 44 |
Barbacue csirkecomb | 45 |
Barbacuer tarja | 46 |
Boros rostélyos | 47 |
Burgonyaszeletek roston | 47 |
Cigánypecsenye roston | 48 |
Citromos pácolt hátszín | 48 |
Citromos pulykamell | 49 |
Cukkini roston | 49 |
Csípős csirkemell | 50 |
Fokhagymás bárány szelet | 51 |
Fokhagymás busa roston | 52 |
Fűszeres busa szelet | 52 |
Fűszeres dagadó | 53 |
Grillezett bélszín | 53 |
Grillezett padlizsán | 54 |
Grillezett paradicsom | 54 |
Grillezett szűzpecsenye | 55 |
Gyömbéres sertésmáj | 55 |
Hamburger hús | 56 |
Káposztával sült pontyszelet | 56 |
Lazacszeletek | 57 |
Lecsós csirkecombok | 57 |
Majorannás karaj | 58 |
Mustáros hátszínszelet | 58 |
Narancsos roston sült csirke | 59 |
Padlizsán gombával töltve | 59 |
Paprikás halszeletek | 60 |
Parajos csirkemell rolád | 60 |
Parázson készült grillezett hal | 61 |
Pisztráng zöldfűszerekkel | 61 |
Ponty parázson sütve | 62 |
Ropogós csirkeszárny | 62 |
Ropogós pulykacomb | 63 |
Roston sült keszeg | 63 |
Rozmaringos csirke | 64 |
Rozmaringos hagyma | 64 |
Sárgarépa köntösben | 65 |
Sült homár | 65 |
Sült lilahagyma | 66 |
Sült paprika | 66 |
Sült paradicsom | 67 |
Sült keszeg | 67 |
Szardínia faszénparázson sütve | 68 |
Szójás kacsamell | 68 |
Töltött paprika roston sütve | 69 |
Töltött paradicsom | 70 |
Tőkehal cukkinivel | 71 |
Virsli roston, burgonyával | 72 |
Vörösboros hátszín | 73 |
Zöldséges batyu | 74 |
Lávakövön sültek | |
Borjúfilé pepperonival | 77 |
Halfasírt | 77 |
Halrudacskák pestóval | 78 |
Hering burgonyaszirommal | 79 |
Máj almakarikákkal | 80 |
Májsajt buggyantott tojással | 80 |
Oldalas körtével | 81 |
Sült laskagomba | 81 |
Zsályás borjú | 82 |
Zsemlemorzsás sajt | 82 |
Nyárson sültek | |
Almás hal nyárson | 85 |
Angolna nyárson | 85 |
Bélszínkockák nyárson | 86 |
Borjúmáj nyárson | 86 |
Citromos ráknyárs | 87 |
Csirkefalatok ananásszal | 87 |
Fűszeres marhavagdalt | 88 |
Gyömbéres csirkenyárs | 88 |
Gyömbéres marhanyárs | 89 |
Gyümölcsös csirkenyárs | 89 |
Kolbásznyárs | 90 |
Májszeletek nyárson | 90 |
Malac nyárson sütve | 91 |
Mexikói saslik | 91 |
Nyárson sült feta sajt | 92 |
Pisztráng nyárson sütve | 92 |
Pulykamell szeletek ananásszal | 93 |
Rablóhús | 93 |
Sajtos nyárs | 94 |
Sonka-kolbász nyárson sütve | 94 |
Szalonnás-gombás nyárs | 95 |
Szalonnás virslifalatok nyárson | 95 |
Tonhal nyárson sütve | 96 |
Tőkehal nyárson sütve | 96 |
Virsli nyárson | 97 |
Zöldséges nyárs | 97 |
Zsiványpecsenye | 98 |
Római tál kemencében sütve | |
Brokkoli tejszínmártásban | 101 |
Burgonyafelfújt | 101 |
Burgonya-hagymafelfújt | 102 |
Currys sügér | 103 |
Csülök savanyú káposztával | 104 |
Fejes káposzta szalonnával | 105 |
Haltekercsek póréhagymán | 105 |
Karfiolfelfújt sonkával | 106 |
Kelkáposzta karajjal és kolbásszal | 106 |
Lencse pácolt bordával | 107 |
Májpástétom | 108 |
Parajfelfújt | 109 |
Pikáns szarvasgerinc | 110 |
Pulyka gombával | 110 |
Római zöldbab | 111 |
Töltött kacsa | 111 |
Töltött pulykacomb | 112 |
Zöldségragu | 112 |
Saláták | |
Babsaláta | 115 |
Brokkolisaláta | 115 |
Burgonyasaláta | 116 |
Céklasaláta | 116 |
Céklás almasaláta | 117 |
Franciasaláta | 117 |
Frankfurti saláta | 118 |
Gombasaláta | 118 |
Hagymasaláta | 119 |
Karfiolsaláta | 119 |
Káposztasaláta | 120 |
Kukoricasaláta | 120 |
Lencsesaláta | 121 |
Majonézes zellersaláta | 121 |
Majonézes zöldborsó | 122 |
Mustáros zöldbab | 122 |
Paprikasaláta | 123 |
Paradicsomsaláta | 123 |
Patiszonsaláta | 124 |
Reteksaláta | 124 |
Sonkasaláta | 125 |
Spárgasaláta | 125 |
Szardíniás gombasaláta | 126 |
Tonhalsaláta | 126 |
Töksaláta | 127 |
Uborkasaláta joghurttal | 127 |
Uborkasaláta tejföllel | 128 |
Hideg levesek | |
Boros körteleves | 131 |
Görög gyümölcsleves | 131 |
Gyümölcsös tejleves | 132 |
Hideg áfonyaleves | 133 |
Hideg joghurtleves | 134 |
Hideg kaporleves | 134 |
Jeges paradicsomleves | 135 |
Meggyleves | 136 |
Őszibarackkrém leves | 137 |
Rebarbara leves | 138 |
Ribizli leves | 139 |
Sárgadinnyeleves | 139 |
Tejszínes eperleves | 140 |
Uborka leves | 140 |
Pikáns ízesítők - mártások | |
Citromos vaj | 143 |
Csípős babmártás | 143 |
Fokhagymás vaj | 144 |
Fűszervaj | 144 |
Gombás vaj | 145 |
Kapros vaj | 145 |
Köményes-hagymás vaj | 146 |
Paradicsomos mártás | 147 |
Szójás páclé | 147 |
Tárkonyos vaj | 148 |
Desszertek | |
Banán roston sütve | 151 |
Borsos körte | 151 |
Grillezett alma | 152 |
Grillezett ananász | 152 |
Grillezett eper narancslikőrrel | 152 |
Grillezett füge | 153 |
Grillezett narancs | 153 |
Sült kukorica | 153 |
Sült tök | 154 |
Szilva dióval | 154 |
Palacsintafelfújt | 155 |
Tejberizs | 156 |