1.062.212

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Superfood a konyhában

Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 229 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-529-535-7
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A szupertáplálékok egyszerű használata a konyhában
Á ^ ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizóló ételeket - a magvakat, a gyümölcsöket és c zöldségféléket - kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban'még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Mór éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk?
"Van valami különleges ezekben az ételekben olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető."
Julié Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét).
Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati... Tovább

Fülszöveg


A szupertáplálékok egyszerű használata a konyhában
Á ^ ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizóló ételeket - a magvakat, a gyümölcsöket és c zöldségféléket - kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban'még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Mór éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk?
"Van valami különleges ezekben az ételekben olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető."
Julié Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét).
Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.
Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak a testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is! Vissza
Fülszöveg Kép

Julie Morris

Julie Morris műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Julie Morris könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem