1.062.087

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sülve-főve

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Qualysoft Informatikai Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 101 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Valljuk be őszintén, a Qualysoft-nál az iroda egyik legfontosabb helyszíne a konyha. Ez az a hely, ahol feltöltődünk, pihenünk egy keveset, megtudjuk a legújabb híreket, meghallgatjuk a friss... Tovább

Előszó

Valljuk be őszintén, a Qualysoft-nál az iroda egyik legfontosabb helyszíne a konyha. Ez az a hely, ahol feltöltődünk, pihenünk egy keveset, megtudjuk a legújabb híreket, meghallgatjuk a friss pletykákat, megkóstoljuk a finomabbnál finomabb süteményeket.
És persze elfogyasztjuk a különféle állagú, illatú, színű és néha csak a címkék alapján beazonosítható ebédeket.
Összegyűjtöttük egy csokorba kollégáink kedvenc ételeit és betettük ebbe a receptkönyvbe. Reméljük, hogy mindenki élvezettel lapozgatja majd és megtalálja benne a kedvére valót.
Karácsony alkalmából fogadjátok sok - sok szeretettel! Vissza

Tartalom

Bagdi Anikó: Tejszínes őszibarack krémleves 8
Bodó Tibor: Palócleves 9
Garami Gábor: Csülkös bableves 10-11
Kloss Andor: Hagymaleves 12
Kükedi Zsolt: Zöldborsóleves 13
Makai András: Gulyásleves 14
Tauber-Kalló Éva Enikő: Húsleves 15
Lőrincz Sándor: Halászlé 16
Schurmann Zoltán: Halászlé 16
Sógorka Ildikó: Halászlé 16
Balázs Iván: Korhelyleves 17
Bende István: Korhelyleves 17
Harangi László: Korhelyleves 17
Kovács Szabolcs: Korhelyleves 17
Lenti Balázs: Korhelyleves 17
Polgár György: Korhelyleves 17
Réti Ferenc: Korhelyleves 17
Rivó Endre: Korhelyleves 17
Tóth Balázs: Korhelyleves 17
Zárdai Zsolt: Korhelyleves 17
Balázs H. Zoltán: Grillezett rostélyos fokhagymás tejföllel 18
Balogh Tibor: Birkapaprikás 19
Bán Levente: Vadas marhaszelet 20-21
Bíró Zoltán: Tejszínes gombás pulykamell 22
Bodor Z. Szilveszter: Rántott máj 23
Böröcz Csaba: Stroganoff bélszín 24
Gombos Bertalan: Harcsapapikás túrós csuszával 25
Guttmann István: Pekingi pulykaérmék vadrizzsel 26
Héjj Botond: Szarvaspörkölt 27
Hódossy Szabolcs: Erdélyi birkatokány 28
Hubertova Henrietta: Grillezett tintahalkarika 29
Kalmár László: Piros pecsenye 30
Kerecsen Zsolt: Vaddisznó római tálban 31
Kismarty Lechner Linda: Chicken tikka 32
Koller Krisztián: Kasmiri kebab 33
Kósa Tamás: Grillezett lazac 34
Kovács Kristóf: Bárányhús indiai módon 35-36
Kuharcsik Réka: Sült csirke grillezett zöldséggel 37
Kui Ildikó: Tejfölös csirke 38
Makádi István: Körömpörkölt 39
Marton János : Serpenyős marha steak 40
Mélykúti Balázs: Füstölt lazac carpaccio 41
Pataki Katalin: Kacsapecsenye 42
Pongrácz János: Sajttal töltött pulykamell 43
Ráczné Tóth Anna: Töltött csirke 44
Rózsahegyi Réka: Csirkemáj sült almával 45
Rupnik Gyula: Szójás sertésragu 46
Simon Tamás: Vadászkolbász 47-48
Steiner Ágota: Grillezett pulykamelltekercs 49
Szabó Gábor: Rántott velő 50
Szabó Linda: Zöldfűszeres lazac 51
Szabó Márta: Sajtos csirke 52
Szirtey György: Bakonyi sertésborda 53
Zimányi Tamás: Roquefortos csirke 54
Bártfai Tamás: Steak zöldbors mártással 55
Dér József: Steak zöldbors mártással 55
Fabók Péter: Paprikás csirke 56
Németh Sándor: Paprikás csirke 56
Fodor Árpád Zoltán: Tatár beafsteak 57
Hermann Sándor: Tatár beafsteak 57
Vass Sándor: Brassói aprópecsenye 58
Ernesto Diaz: Gyros 59
Schaffhauser Balázs: Juhtúróval töltött rántott gomba 60
Király Tibor: Kagylós spagetti 61
Boscha István: Kolozsvári káposzta 62
Molnár Csaba: Lasagne 63
Vén Andrea: Makaróni 64
Osvald László: Paradicsomos káposzta 65
Varga István: Pásztor tarhonya 65
Luthár Péter: Rakott káposzta 67
Bojtár Ágnes: Tejszínes sült krumpli 68
Dolhay Márk: Tojásos nokedli 69
Kárpáti Zoltán: Tonhalas gnocchi 70
Rajzer Attila: Töltött káposzta 71-72
Bodor András: Rakott krumpli 73
Heckenberger Péter: Rakott krumpli 74
Nagy Rajmund: Rántott camembert áfonyával 74
Scsavinszki Sándor: Rántott camembert áfonyával 74
Bozsvai Melinda: Szrapacska 75
Tóth Ferenc: Sztrapacska 75
Dörner Péter: Barátfüle 76
Paulovics Éva: Csúsztatott palacsinta 77
Vásárhelyi Attila: Finom mákos sütemény 78
Csalló Miklós: Mákos guba 79
Makó Tamás: Mákos kalács 80-81
Taby Tamás: Mákos tészta 82
Molnárné Star Tímea: Nutellás palacsinta vaníliás öntettel 83
Strausz János: Profitéról 84
Kövesi Gábor: Rizsfelfújt 85
Szikszai Tamás: Sárgatúró 86
Jurasek Gyula: Szilvás gombóc 87
Jakubinyi Zsolt: Tejberizs 88
Újvári Krisztina: Túrógombóc 89
Galbács Tibor: Palacsinta 90
Hajzer Zsolt: Palacsinta 90
Kovács András: Palacsinta 90
Németh Gábor: Palacsinta 90
Endrey Bálint: Somlói galuska 91-92
Mayer Róbert : Somlói galuska 91-92
Balaska Péter: Tiramisu 93
Ganszky Balázs: Tiramisu 93
Hainzmann Ákos: Tiramisu 93
Kiss János: Tiramisu 93
Lovász Attila: Tiramisu 93
Palotai Gábor : Tiramisu 93
Polyhos Csaba: Tiramisu 93
Gáspár László: Cézár saláta 94
llkaházy Péter: Vajas zsemle tejeskávéval 95
Knuth Ábel: Töltött őszibarack 96
Köllő Szilvia: Hamburger 97
Németh Sándor: Görög saláta 98
Szilagyi Árpád: Tojásrántotta 99
Zubonyai Zsolt: Pármai sonka dinnyével 100
Eszteró Mercédesz: Sajtfondü 101
Lakatos Györgyi: Sajtfondü 101
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem