kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Food Time Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | Food Time |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 13 cm |
ISBN: | 963-946-70-1-4 |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
Almás csirke besamelben | 9 |
Almás rántott-ropogós | 10 |
Anyósnyelv bundában | 44 |
Babos sült csirke | 13 |
Bakonyi borda | 50 |
Bakonyi sült jérce | 17 |
Báránykaraj sajtmártással | 73 |
Bécsi szelet | 61 |
Bélszíncsíkok pirítva | 42 |
Bélszínfilé Colbert módra | 36 |
Bélszínjava Kedvessy módra | 41 |
Bohém csirke | 18 |
Borjúborda Gundel módra | 61 |
Borjújava töltve | 62 |
Borjúláb rántva | 63 |
Borjúmáj párizsi módra | 69 |
Borjúsült mustáros mártásban | 66 |
Borjúszelet Dubarry módra | 67 |
Borjúszelet párizsiasan | 68 |
Borsós töltött csirke | 29 |
Bőrös karajpecsenye | 50 |
Brassói aprópecsenye | 55 |
Cigánypecsenye | 51 |
Citromos borjúpecsenye | 68 |
Citromos májpecsenye | 64 |
Currys jérce | 13 |
Csángó pecsenye | 49 |
Cseresznyés-konyakos kacsa | 19 |
Csibemell barackmártásban | 18 |
Csibemellek besamelben | 20 |
Csirke zöldségpongyolában | 19 |
Csirkecombok almásan | 8 |
Csirkemell tojásos gombával | 6 |
Egybesült angol bélszín | 36 |
Egybesült sertéscomb | 52 |
Egybesült szopós malac | 58 |
Esterházy rostélyos | 37 |
Fahéjas almás pulykacomb | 11 |
Fahéjas csibesült | 14 |
Fekete pecsenye | 14 |
Francia rakott jérce | 14 |
Francia ropogós csirke | 21 |
Franciás marhanyelv | 46 |
Frikandó vagy egybesült borjúcomb | 66 |
Frikandó virslivel | 65 |
Fűszeres marhanyelv | 46 |
Gombás borjúszeletek | 67 |
Gyömbéres pulykasült | 11 |
György pecsenye | 68 |
Hagymás rostélyos | 38 |
Hagyományos bifsztek | 36 |
Hentes felsál | 42 |
Hevesi borda | 51 |
Hideg, sült pulykatekercs | 12 |
Huszárszelet | 40 |
Isztriai csirke | 21 |
Jánosfai rakott combok | 21 |
Jércesült fehérborban | 12 |
Juhtúrós sertéscomb | 56 |
Kacsa körtefürdőben | 23 |
Kacsatekercs | 24 |
Káposztás töltött csirke | 25 |
Kapros csirkemell | 25 |
Karfiolos bárányborda | 73 |
Karfiolos sültcsirke | 26 |
Köményes pulykapecsenye | 22 |
Lecsós-sajtos csirkemell | 48 |
Libamájas bélszín | 43 |
Libanyak fasírt | 26 |
Libanyak pecsenye | 27 |
Libaropogós | 27 |
Magyaros rakott rostélyos | 40 |
Májjal töltött kacsa | 28 |
Marhanyelv vadasan | 45 |
Marhasült szicíliai módra | 44 |
Mátrai borzas | 70 |
Mázas csirkefalatok | 30 |
Messinai jérce | 15 |
Mézes répás pulyka | 10 |
Mustáros bélszín | 43 |
Nagymama pecsenyéje | 39 |
Narancsos kacsasült | 28 |
Natúr paprikás szelet | 64 |
Natúr szűzpecsenye | 55 |
Natúrszelet | 53 |
Normann szárnyas | 15 |
Őfelsége madara | 28 |
Paprikás borda | 52 |
Paprikás borjúpecsenye | 62 |
Parmezános májpecsenye | 63 |
Poprádi csibepecsenye | 13 |
Pörcös libacomb | 29 |
Provanszi báránysült | 74 |
Provanszi töltött pulyka | 22 |
Puha hagymás felsál | 39 |
Rakott borjúcombok | 69 |
Rakott pulykamell | 23 |
Ramstek (Marhahátszín) | 38 |
Rántott libamáj | 32 |
Részeges báránysült | 74 |
Ropogós töltött csirkemell | 7 |
Sajtos rác-csirkemell | 6 |
Sajtos-boros csibecombok | 17 |
Sárgabarackos pácolt csirkemell | 9 |
Sertésjava Holstein módra | 57 |
Sonkás-gombás pulykaropogós | 30 |
Sörös kakascomb | 16 |
Sült karaj babsalátával | 57 |
Sült malackaraj vagy -tarja | 59 |
Sült oldalas | 53 |
Szardíniás marhanyelv | 47 |
Szlovák csirkemell | 7 |
Szűzpecsenye galuskával | 58 |
Tanyasi borda | 54 |
Tárkonyos báránycomb | 75 |
Töltött báránypecsenye | 76 |
Töltött borjúpecsenye | 70 |
Töltött csirkecomb szépasszony módra | 31 |
Töltött dagadó | 55 |
Töltött liba vadász módra | 31 |
Tűzdelt borjú- vagy marhafelsál | 71 |
Uborkás-kapros kacsasült | 32 |
Vajdasági csirkecomb | 20 |
Velő rántva | 65 |
Zöldséges jérce java | 16 |
Zöldséges szűzpecsenye | 53 |