1.067.474

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ázsia konyhája

Eredeti thai, vietnami, maláj, indonéz, Fülöp-szigeteki és japán ételek receptjei

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Ferenczy Könyv- és Lapkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 86 oldal
Sorozatcím: Szakácsművészeti könyvtár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 963-8258-55-1
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ázsia különleges nyersanyagai és élelmiszerei kialakítottak egy sajátos konyhát, amely a nyugati világban is tért hódított. Az egzotikus térség zöldségei, gyümölcsei, valamint az Európában szokásos technológiától eltérő főzésmód egy csodálatos és különleges gasztronómiai kultúra kialakulását eredményezte.
A szakácskönyv szinte egész Ázsia konyháját felöleli: Thaiföld, Vietnam, Malájföld, Indonézia, Fülöp-szigetek és Japán híres-nevezetes ételei mind-mind szerepelnek a receptgyűjteményben. A leírások eredetiek, és még a konyhatechnikai eljárások is az Ázsiában szokásos módon történnek. Az ételleírások lépésről lépésre követik a főzés teljes folyamatát, vagyis az ételek elkészítésének minden fázisát. Az ételeket az eredeti helyszíneken, az adott országra jellemző edényekben és az ázsiai konyha eszközeivel készítették.
A 350 színes fotó hűen ábrázolja mindazt a gasztronómiai gyönyörűséget, amit az ázsiai konyha nyújt. Az egzotikus nyersanyagok számtalan variációja ad lehetőséget a... Tovább

Fülszöveg

Ázsia különleges nyersanyagai és élelmiszerei kialakítottak egy sajátos konyhát, amely a nyugati világban is tért hódított. Az egzotikus térség zöldségei, gyümölcsei, valamint az Európában szokásos technológiától eltérő főzésmód egy csodálatos és különleges gasztronómiai kultúra kialakulását eredményezte.
A szakácskönyv szinte egész Ázsia konyháját felöleli: Thaiföld, Vietnam, Malájföld, Indonézia, Fülöp-szigetek és Japán híres-nevezetes ételei mind-mind szerepelnek a receptgyűjteményben. A leírások eredetiek, és még a konyhatechnikai eljárások is az Ázsiában szokásos módon történnek. Az ételleírások lépésről lépésre követik a főzés teljes folyamatát, vagyis az ételek elkészítésének minden fázisát. Az ételeket az eredeti helyszíneken, az adott országra jellemző edényekben és az ázsiai konyha eszközeivel készítették.
A 350 színes fotó hűen ábrázolja mindazt a gasztronómiai gyönyörűséget, amit az ázsiai konyha nyújt. Az egzotikus nyersanyagok számtalan variációja ad lehetőséget a különféle ínycsiklandozó ételek készítésére. Vissza

Tartalom

Bevezetés7
A délkelet-ázsiai konyha jellegzetességei8
Thaiföld10
Vietnam32
Malájföld42
Indonézia54
Fülöp-szigetek72
Japán82
Receptmutató94

Steven Wheeler

Steven Wheeler műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Steven Wheeler könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem