1.062.916

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Új könyv

A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

Szerző

Kiadó: Typotex Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 300 oldal
Nyelv:
Méret: 152 mm x 228 mm
ISBN: 9789634931072

Tartalom

Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább.

A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában?

Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A táplálkozás százmillió éves története - Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?

Olvasatlan példány

Állapot: Új
4.500 Ft
4.230,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.