1.059.344

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Stahl magazin Különszám - Ünnepi sütemények

Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: Kulinária Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 90 oldal
Sorozatcím: Stahl Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Karácsonyi különszám. Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Egy kedvenc karácsonyi süteményeskönyvem régi darab: egyáltalán nem divatos, vékony könyv, tele kissé idejétmúlt fotókkal. Hogy miért szeretem mégis? Mert a benne található receptek egytől egyig... Tovább

Előszó

Egy kedvenc karácsonyi süteményeskönyvem régi darab: egyáltalán nem divatos, vékony könyv, tele kissé idejétmúlt fotókkal. Hogy miért szeretem mégis? Mert a benne található receptek egytől egyig nagyszerűek: nem spórolnak az ízekkel és a finomabbnál finomabb alapanyagokkal, ezért minden sütemény, amit megsütöttem belőle, kiválóan sikerült.
Azt is nagyon szeretem ebben az amerikai szakácskönyvben, hogy a benne lévő receptek praktikusan, az elkészítés módja szerint vannak csoportosítva, így könnyedén kiválaszthatjuk az épp nekünk megfelelőt: ha meg akarjuk adni a módját, süthetünk változatos formájú, díszes sütiket, ha kevés az időnk, jól jönnek az egyetlen tepsiben kisütött sütemények, ha pedig be sem szeretnénk kapcsolnia sütőt, a sütés nélkül készült édességek közül válogathatunk. Már ha tudunk választani, ugyanis egyik süti csábítóbb, mint a másik! Itt van például a narancsos-mákos sütemény, amelyről nem látszik, de isteni finom, kényeztetően vajas és illatos, vagy a mexikói csokis hólabda, tele izgalmas fűszerekkel. A lányom kedvencei persze a gyömbéremberkék és a cukros keksz voltak, hiszen a díszítésnél minden kreatív hajlamát kiélhette, a férjemé pedig a nem túl édes, de zamatos olasz ánizsos-boros sütemény.
Most nagyon örülök, hogy Önök is megismerhetik ezeket a finomságokat, hiszen sikerült megszerezni ennek a szakácskönyvnek a magyar kiadási jogát. És mivel a kollégáim szerint is kiváló receptekről van szó, úgy döntöttünk, nem könyv, hanem magazin lesz belőle, így sokkal több olvasóhoz el tud jutni.
Külön köszönetet szeretnék mondani a fordítónak, Beck Anitának, aki nemcsak lelkiismeretes munkát végzett, hanem a próbasütésekben is közreműködött.
Fogadják ezt a magazint akkora örömmel, mint amekkorával mi teszteltünk, alakítottuk a receptjeit olyanra, hogy azok a magyar háztartásokban is tökéletesen elkészíthetőek legyenek.

Szép ünnepet kívánok! Vissza

Tartalom

Sütés előtt 6
Kanállal adagolt sütemények 9
Nyújtott tésztás sütemények 21
Sütés előtt szeletelt sütemények 31
Kézzel formázott sütemények 41
Töltött sütemények 59
Sütés után szeletelhető sütemények 67
Édességek sütés nélkül 81
Receptmutató 90
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem