1.061.942

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sportélelmezés, teljesítményfokozás

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Élelmiszeripari és Begyüjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Előszó3
Az emberi szervezet életfolyamatai5
Táplálékok és élelmiszerek16
Cukrok és keményítők16
Zsírtartalmú táplálékok18
Fehérjedús táplálékok19
Tej és tejtermékek21
Főzelékek és gyümölcsök24
Fűszerek30
Italok31
A sportolók tápanyagszükséglete33
A sportolók tápanyag- és élelmiszerszükséglete általában33
Élelmezési szükséglet sportágak szerint35
Konyhatechnika és étrendtervezés46
Az étlaptervezés szempontjai47
Az ételek elkészítésének általános szabályai51
Levesek51
Főzelékek53
Köretek55
Mártások56
Saláták56
Előételek56
Vágómarhák húsából készült ételek57
Vadak59
Tészták59
A csoportos élelmezésre vonatkozó szempontok
A konyha és a konyhai dolgozók higiéniája67
A személyzet beosztása68
Függelék. Mintaétrend téli és nyári élelmezéshez egyheti időtartamra
Nyári étrend70
Téli étrend71
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem