1.059.326

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Spanyol-magyar/Magyar-spanyol gasztronómiai szótár

Szerző
Szerkesztő
Szeged-Berlin
Kiadó: Grimm Kiadó-Langenscheidt
Kiadás helye: Szeged-Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 102 oldal
Sorozatcím: Szakmai szókincs
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Spanyol  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-746-067-8
Megjegyzés: Első kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

- Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként
- Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
- Függelék: spanyol és magyar étlapok, valamint receptek fordítással, gasztronómiai jellegzetességek, hasznos címek a vendéglátóipar és a gasztronómia területéről
- A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem