1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sophie Valroux titkos francia receptjei

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Budapest
Kiadó: Next21 Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 366 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-568-069-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


MIT MEG NEM TENNÉNK A SIKERÉRT, A SZERELEMÉRT
Sophie Valroux amerikai, de Franciaországban született. Nagy álma, hogy nő létére igazi sztárséf legyen. Amikor kisgyerek volt, nyaranta a nagymamája sok mindenre megtanította az ételekről, a főzésről. Gimnázium után pedig elvégzi a konyhaművészeti képzőintézmények fellegvárának számító Culinary Institute of Americát.
Már a küszöbén áll, hogy Sophie dédelgetett álma valóra váljon, de ekkor egy pillanat alatt atomjaira hullik a karrierje: kirúgják a menő étteremből. Csőstül jön a baj: imádva szeretett nagyma^ mája stroke-ot kapott. Sophie az éjjeli géppel Franciaországba utazik.
Gyerekszemmel úgy emlékezett, egyszerű kisbirtok volt ez, de most aprócska francia luxuskastélyban találja magát, amelynek szőlőskertje van, és amelyben két étterem üzemel. Sophie, ahogy megpróbálja újra megvetni a lábát a konyhán, apránként ráébred, már az álmai sem a régiek - lassanként megváltozott, hogy valójában mire vágyik.
„Sziporkázó debütálás... Tovább

Fülszöveg


MIT MEG NEM TENNÉNK A SIKERÉRT, A SZERELEMÉRT
Sophie Valroux amerikai, de Franciaországban született. Nagy álma, hogy nő létére igazi sztárséf legyen. Amikor kisgyerek volt, nyaranta a nagymamája sok mindenre megtanította az ételekről, a főzésről. Gimnázium után pedig elvégzi a konyhaművészeti képzőintézmények fellegvárának számító Culinary Institute of Americát.
Már a küszöbén áll, hogy Sophie dédelgetett álma valóra váljon, de ekkor egy pillanat alatt atomjaira hullik a karrierje: kirúgják a menő étteremből. Csőstül jön a baj: imádva szeretett nagyma^ mája stroke-ot kapott. Sophie az éjjeli géppel Franciaországba utazik.
Gyerekszemmel úgy emlékezett, egyszerű kisbirtok volt ez, de most aprócska francia luxuskastélyban találja magát, amelynek szőlőskertje van, és amelyben két étterem üzemel. Sophie, ahogy megpróbálja újra megvetni a lábát a konyhán, apránként ráébred, már az álmai sem a régiek - lassanként megváltozott, hogy valójában mire vágyik.
„Sziporkázó debütálás ellenállhatatlan gasztronómiai vonatkozású regény, a romantikus történetek és az ételrajongóknak egyaránt kedvez." _______________
-publishers weekly
„Vérant könyve révén az olvasó elmerülhet egy professzionális konyha zajaiban és illataiban. Aki szereti a franciás zamatú olvasmányokat, ebből nem maradhat ki." -booklist
SAMANTHA VÉRANT utazásfüggő, önjelölt borszakértő, és eltökélt otthoni séf - még ha alkalmanként unortodoxok is a receptjei. Franciaország délnyugati részén él, férje francia és szexi és rakétamérnök. Már gyerekkorukban megismerkedtek, de aztán Samantha húsz évig rá se hederített jövendőbelijére. Fia épp nem túrázik Provence-ban vagy a Pireneusokban, ezredjére is átismétli a francia igeragozásokat - soha nem fogja feladni! Vissza
Fülszöveg Kép

Samantha Vérant

Samantha Vérant műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Samantha Vérant könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem