Előszó
A vendéglátóiparban az elmúlt 20-30 évben az egész világon a technika fejlődésével, a felgyorsult életritmussal forradalmi változás ment végbe. Az évszázadokig tartó hagyományos módszereket,...
Tovább
Előszó
A vendéglátóiparban az elmúlt 20-30 évben az egész világon a technika fejlődésével, a felgyorsult életritmussal forradalmi változás ment végbe. Az évszázadokig tartó hagyományos módszereket, konyhatechnikát, a fogyasztói szokások, igények változásának megfelelő új formák terjedtek el.
A fenti jelenség alapján vállalatunk vezetősége néhány éve határozatot hozott a kulturált, gyors és a korszerű igényeknek megfelelő új üzlettípus létrehozására. A célkitűzésnek megfelelően sorrendiségben a következőkben felsorolt ételbárok kerültek megvalósításra mind a fővárosban, mind vidéken:
Sport Szálloda ételbár,
Rózsadomb ételbár,
Astoria Grill Internacional ételbár,
Szabadság Szálloda ételbár,
Royal "Ízek utcája" ételbár,
Salgótarján - Karancs ételbár,
Balatonfüred - Napraforgó ételbár,
Sopron - Hungária ételbár,
Balatonalmádi - Tulipán ételbár,
Kecskemét - Háry ételbár,
Dunaújváros - Strand ételbár,
Salgótarján - Tajga teázó - ételbár.
Vissza