1.067.297

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Snack-bár, bisztró

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 43 oldal
Sorozatcím: Vendéglátó szakmunkás továbbképzés
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Korszerű üzletek 1
Bisztró 2
Snack-bár /Ételbár/ 4
Mi az ételbár vagy korszerű falatozó /snack-bár/? 6
Miért szükségszerű a korszerű meleg-büfé és az ételbár üzlettípus kialakulása és elterjedése? 7
A korszerű üzletek technikai berendezése 11
Korszerű meleg-büfék és ételbárok telepítése 13
A meleg-büfék és az ételbárok áruválasztéka, kínálata 16
A meleg-büfé italválasztéka 18
A meleg-büfé süteményválasztéka 19
A korszerű falatozó ételválasztéka 19
A korszerű falatozó italválasztéka 21
Az üzletek helyiség igényei 21
A meleg-büfé helyiségei 22
A korszerű falatozó helyiség igényei 23
Üzemeltetési formák, módszerek 23
Melléklet
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem