kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magánkiadás |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 92 oldal |
Sorozatcím: | Gyógyítson a természet |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 5 |
Egészséges táplálkozás | 11 |
Kiropatika | 14 |
Milyen táplálékra lett teremtve az ember? | 18 |
Főzési ártalmak | 19 |
Nehéz munka nyers koszt | 21 |
Miért élnek ma tovább az emberek? | 22 |
A fehér cukor | 23 |
Fehér és fekete kenyér | 24 |
A konyhasó | 25 |
Szervezetünk savháztartása | 26 |
Ellátás nyers koszttal | 27 |
Hozzávalók a nyers koszthoz | 28 |
Mi a rák és mit tehetünk ellene? | 29 |
A rák okairól | 29 |
A rák megelőzése | 32 |
Néhány betegség kezelése | |
Kellemetlen szájszag | 36 |
Gyomorfekély | 36 |
Fekélyes bélgyulladás | 37 |
Epehólyag gyulladás | 37 |
Magas vérnyomás | 38 |
Érelmeszesedés | 38 |
Vesekőbetegség | 39 |
Tüdőasztma | 39 |
Hajhullás | 40 |
Pikkelysömör | 40 |
Alkoholizmus | 40 |
Csuklás | 41 |
A dohányás ártalmai | 41 |
Enzimterápia | 42 |
Többlépcsős oxigénterápia | 43 |
Ózon-sajátvér infúziós terápia | 43 |
Böjtkúra | 44 |
Böjtkúra megkezdése előtt | 45 |
Teljes böjtkúra | 45 |
Böjtkúra helyesen végezve | 46 |
Vesetea készítése | 46 |
A cékla hatása | 47 |
Zöldséglé keverék készítése | 47 |
Zályatea | 48 |
Kisgyermek táplálása | 49 |
Fűszer és gyógynövények | 50 |
A só mint fűszer | 52 |
Ricinusolaj | 52 |
Turmixgép és gyümölcscentrifuga | 53 |
Receptek és menüterv | 54 |
Italok: Zöldségvíz, Korpavíz | 65 |
A reggeli ital | 68 |
További receptek egy-két személy részére | 69 |
Melléklet. Fehérjék és aminosavak | 73 |
Szénhidrátok | 74 |
Vitaminok | 74 |
Makroelemek | 77 |
Mikroelemek | 79 |
Függelék | 81 |
Az ózonpajzs hatása Földünkre | 82 |
Egészségkárosító földsugárzások | 84 |
Az első élettudományról | 90 |
Irodalmi források | 92 |