1.076.498

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Segédanyag

Közétkeztetés, vendéglátás/Közegészségügyi, élelmiszer-higiéniai, minőségügyi és környezetvédelmi minimumvizsgához

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Max-It Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 42 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hosszas előkészítő munka után 2004. május 01-én hatályba lépett az élelmiszerekről szóló 2003. évi LXXII. törvény, mely lényegesen módosította a korábban megjelent élelmiszerek előállításának és... Tovább

Előszó

Hosszas előkészítő munka után 2004. május 01-én hatályba lépett az élelmiszerekről szóló 2003. évi LXXII. törvény, mely lényegesen módosította a korábban megjelent élelmiszerek előállításának és forgalmazásának feltételeit.
A változás a fogyasztóknak jobb minőségű élelmiszert jelent, a forgalmazóknak viszont többletköltséget és gondot a kívánalmak teljesítése miatt.
Az élelmiszerek feldolgozása, szállítása és tárolása, kereskedelmi értékesítések, az étkeztetés különösen kényes munka, ha figyelembe vesszük, hogy az étellel együtt mindent elfogyasztunk, ami a termeléstől kezdve a kész ételig, az egyes munkafázisokban az élelmiszereinkbe került. A környezetet szennyező anyagok 70%-a is az élelmi anyagokkal kerül a szervezetünkbe. Ez indokolja az élelmiszer-higiénia különleges fontosságát. Vissza

Tartalom

1./ fejezet KÖZEGÉSZSÉGÜGYI ISMERETEK 6. oldal
(Knáb Valéria közegészségügyi felügyelő, környezetvédelmi szakmérnök ÁNTSZ Budakörnyéki Városi Intézete)
2./ fejezet KÖRNYEZETVÉDELMI ALAPISMERETEK 21. oldal
(Knáb Valéria közegészségügyi felügyelő, környezetvédelmi szakmérnök ÁNTSZ Budakörnyéki Városi Intézete)
3./ fejezet VENDÉGLÁTÁS, KÖZÉTKEZTETÉS ÉLELMISZER-HIGIÉNIAI FELTÉTELEI 25. oldal
(Dévainé Dr. Meggyes Ágnes megyei élelmiszer-higiénikus osztályvezető Pest megyei Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás)
4./ fejezet MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI ISMERETEK 34. oldal
(Dr. Nagy József főmérnök Pest megyei Állategészségügyi és Élelmiszer Ellenőrző Állomás)
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Segédanyag Segédanyag

A borító széle enyhén sérült.

Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba