kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
WOK - Használati útmutató | |
A szakácskönyvben használt fűszerek és alapanyagok | |
Bevezetés a kínai konyhaművészetbe | |
A főzés Kínában művészet | |
Előételek | |
Piros kagylósaláta | |
Házi készítésű sajt | |
Házi készítésű sajt indiai módra | |
Cukkini szamuráj módra | |
Fokhagymás cukkinikarikák | |
Xiamen szójacsíra | |
Fokhagymás spárga | |
Levesek | |
Gulyásleves | |
Kukoricás csirkeleves | |
Ázsiai csirkeleves | |
Halleves | |
Gombás krumplileves | |
Csípős paradicsomleves | |
Salátaleves | |
Ázsiai ünnepi leves | |
Yue-Yang halleves | |
Spenótleves bambuszrüggyel | |
Zöldséges csirkeleves | |
Nyúlhúsleves | |
Csirkehúsleves tojással | |
Kukoricás csirkehúsleves | |
Spenótleves | |
Ázsiai zöldségleves | |
Sertés-, marha- és bárányhúsból készült ételek | |
Sertéshús uborkával | |
Ananászos sertésszeletek | |
Gombás húsgombóc | |
Húsos CHOP-SUEY | |
Sertésérmék | |
Olasz spagettiszósz | |
Marco Polo húsostészta | |
Olcsó gulyás | |
Mexikói marhahúsos bab | |
Spenótos marhahússzeletek | |
Borjúhús olivabogyóval | |
Gulyás | |
Narancsos sertéskockák | |
Vesepecsenye zöldpaprikával | |
Mentolos sertésszelet | |
Hagymás sertésszelet | |
Spanyolmadár | |
La Loyere borjúszelet | |
Rántott borjúszelet | |
Sertéscsíkok zöldbabbal és sárgarépával | |
Báránykotlett pikáns édes-savanyú mártásban | |
Fokhagymás báránysült | |
Korianderes báránysült Elkészítése | |
Kínai szósz tésztához | |
Marhahúsos rizs Xian Jang módra | |
Trópusi sertéssült | |
Uborkás gulyás | |
Bárányhús rizzsel | |
Pekingi pikáns marhasült | |
Joghurtos báránysült | |
Hagymás báránysült | |
Bambuszos bárányhúsfalatok | |
Marhahús kínai gombóccal | |
Sertéshús zöldséggel és ananásszal | |
Szecsuáni báránysült | |
Tofu szecsuáni módra | |
Tengerésztál | |
Májas rizs | |
Zsályás máj | |
Vese Jiang-Xi módra | |
Szárnyasok | |
Ananászos csirke | |
Csirkemell rizsborban | |
Mandulás-gyömbéres csirke | |
Csirke szamuráj módra | |
Narancsos csirke, Szójás csirkehús | |
Csirkemáj garnélarákkal | |
Csirkemell narancslével és brokkolival | |
Részeges csirke | |
Tejszínes csirkemáj | |
Fűszeres pulykacomb | |
Ánizsos kacsa | |
Gombás csirkemell | |
Kacsamell citromos mártásban | |
Pulykacomb aszalt gyümölccsel | |
Chilis csirke | |
Csirkemell kínai gombával | |
Mogyorós pulykamell | |
Édes pulykaszeletek | |
Kacsasült póréhagymával | |
Hong kong-i csirkeszárnyak | |
Csirkeszoté | |
Kacsamell paprikával | |
Hal és tenger gyümölcsei | |
Arany ráktál | |
Sült rizs rákkal | |
Köményes pisztráng | |
Hal édes-savanyú mártásban | |
Halfilé narancslével | |
Tőkehal rizzsel | |
Szalonnás ponty | |
Amur pikáns curry mártásban | |
Gombás ponty | |
Kukoricás tőkehal | |
Lepényhal zöldmártásban | |
Ponty molnár módra | |
Hagymás garnélarák | |
Garnélarák rizstésztában | |
Gyömbéres kagyló | |
Tenger gyümölcsei tejszínes mártásban | |
Tenger gyümölcsei zöldséggel | |
Garnélarákos tojásos tészta | |
Májusi húsgolyócskák | |
Gyömbéres lepényhal | |
Halszeletek póréhagymával | |
Halfilé édes-savanyú mártásban | |
A tiltott város titkai | |
Részeges ponty | |
Zöldséges, rizses és tésztás ételek | |
Burgonyatál | |
Zhei Jang tál | |
Kínai sültrizs | |
Szivárványos rizs | |
Szójás rizs | |
Gombás tészta sonkával | |
Sonkás rizs tojással | |
Pikáns cukkíni | |
Egzotikus rizstál | |
Gyömbérmártás | |
Töltött salátalevelek | |
Sonkás mártás | |
Pikáns paradicsomos cukkini | |
Burgonyakrém pirítóshoz | |
Kínai brokkoli | |
Fokhagymás cukkini | |
Tejszínes zöldbab | |
Karfiol angolszalonnával | |
Kapros tofu | |
Rizottó angolszalonnával és dinnyével | |
Spenót tofuval | |
Gombamártás | |
Szivárványos tojás | |
Rizs házi készítésű sajttal | |
Amerikai bab | |
Tofu | |
Szezámos tofu zöldséggel | |
Majomtofu | |
Pikáns tofu | |
Gyömbéres tofu | |
Hagymás tofu | |
Desszertek | |
Banán kókuszban | |
Bundás alma | |
Használt mértékek |