1.066.806

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Science and Technology of Food Preservation by Ionizing Radiations

Az élelmiszer konzerválás tudománya és technológiája ionizáló sugárzásokkal

Szerző
New York
Kiadó: Chemical Publishing Co., Inc.
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az ionizáló sugárzások alkalmazása az iparban rohamosan fejlődik. Egyik alkalmazási területe a táplálékok konzerválása, melynek bemutatására e kötet is vállalkozik, az új eredmények és álláspontok szemléletével.

Tartalom

(Fizika, élelmiszer, konzerválás, ipar)

R. S. Hannan

R. S. Hannan műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: R. S. Hannan könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem