1.060.405

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Schweizer Küche

Über 100 Rezeptideen

Szerző
Herrsching
Kiadó: Manfred Pawlak Verlagsgesellschaft mbH
Kiadás helye: Herrsching
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím: Gut essen
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 3-88199-888-8
Megjegyzés: Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Die Schweizer Küche ist fast immer von deutschen, französischen und italienischen Einflüssen mitgeprágt. Traditionelle, bodenstándige Gerichte entstanden aus dem grófién Milch- und Viehreichtum des Landes. Bekannte Rezepte wie »Vitello tonnato« »Zürcher Geschnetzeltes«, oder »Káseknöpfli« fehlen hier ebensowenig wie etwa das »Neuenburger Fondue« oder das »Fondue Bourguignonne«. »Chássuppe«, »Walliser Kásekuchen« und köstliche Rösti-Varianten bekommen erst durch den weltberühmten Schweizer Kase ihren unverfálscht typischen und köstlichen Geschmack. Mit »Hasenöhrl«, einem beliebten Gebáck, und dem heifien »Schokoladenkaffee« endet so manche reizvolle Speisenfolge.

Tartalom


Vissza

Brigitte Karch

Brigitte Karch műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Brigitte Karch könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Schweizer Küche Schweizer Küche Schweizer Küche Schweizer Küche Schweizer Küche Schweizer Küche

A borító elszíneződött, foltos.

Állapot:
2.340 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba