A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Scandinavian World Cooking

by sas and the best chefs in Skandinavia

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: Intellecta & Sas.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 21 cm
ISBN: 91-630-5357-8
Megjegyzés: Színes ételfotókkal. További szerzők a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Scandinavian Treat
in the past decade, world gastronomy has developed at a furious pace. The 'global village' is particularly mani-fest in the meals we serve. Increasingly, we are redefining local raw materials, combining them in intriguing ways with ingredients and techniques from other parts of the world. In co-operation with somé of Scandinavia's leading eulinary artists, SAS has developed a new meal concept: Scandinavian World Cooking. It foeuses on contemporary eross-cooking, with Scandinavian food traditions and raw materials as a starting point, and it represents an endeav-our to give our passengers an enjoyable journey in gastro-nomie terms as well as in other respects. SAS runs an aerial restaurant with 20 millión guests a year. We have now produeed a eookery book in which these ideas are adapted to the eapacity of the home kitchen. So — please fasten your seatbelts, and let us take off! *
S4S

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem