kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | "Magyar Kereskedelmi Közlöny" Hírlap és Könyvkiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Félvászon |
Oldalszám: | 350 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Számos, a szöveg közé nyomatott ábrával. Második bővített kiadás. Uránia könyvnyomda nyomása, Budapest. |
A húsokról | 6 |
A húsok előkészítése | 14 |
A pecsenyék felszeletelése | 16 |
Előszó | 13 |
Más termékekről | 18 |
Sertéshús | 20 |
Levesek | 24 |
Böjtös levesek | |
Előételek | 68 |
Marhahús | 76 |
Borjúhús | 104 |
Disznóhús | 121 |
Disznósajt, hurka, kolbász, véres stb. készítése | |
A disznóhús egyéb felhasználása | |
Malachús | 144 |
Birka és bárányhús | 150 |
Szárnyasok | 158 |
Halak | 213 |
Rákok | 250 |
Békák, csigák, osztriga, szardella | 256 |
Vadak | 265 |
Mártások | 284 |
Saláták | 289 |
Főzelékek | 310 |
Uborka, főzelékfélék és zöldség elrakása télire | 314 |
Tésztafélék | 323 |
Rizskásás ételek | 325 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.