kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Légrády Testvérek |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 70 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Előszó | 3 |
A cukornélküli befőzés | 7 |
A gyümölcs előkészítése, megőrzése | 11 |
Gyümölcsbefőzés | |
Eperbefőzés | 14 |
Málnabefőzés | 15 |
Köszmétebefőzés | 15 |
Cseresznyebefőzés | 15 |
Ribiszkebefőzés | 15 |
Vörösáfonya befőzve | 15 |
Szőlőbefőtt | 16 |
Meggybefőtt | 16 |
Kajszinbarack befőzése | 16 |
Körtebefőtt | 16 |
Őszibarack | 17 |
Szilva hámozva | 17 |
Vörösszilva hajában | 17 |
Ringló befőzése | 18 |
Zöld diót befőzni | 18 |
Cseresznye hustölteléknek | 19 |
Szilva tölteléknek | 19 |
Birsalma befőzve | 19 |
Zöldparadicsom befőzése | 20 |
Narancs befőtt | 20 |
Sárgadinnyebefőtt | 20 |
Görögdinnyebefőtt | 20 |
Som befőtt | 21 |
Zöldmandulát befőzni | 21 |
Zöldbab édesen | 21 |
Hámozott dió | 22 |
Tök édesen | 22 |
Ecetes gyümölcs | 22 |
Körte ecetben | 23 |
Szilva ecetben | 23 |
Meggy ecetben | 24 |
Birsalma ecettel | 24 |
Dinnyehéj ecetben | 24 |
Rumos gyümölcs | 24 |
Lekvárok, gyümölcslevek befőzése | |
Paradicsomlekvár | 25 |
Köszmételekvár | 26 |
Sárgarépalekvár | 26 |
Almalekvár | 26 |
Kajszinbaracklekvár | 26 |
Málnalekvár | 27 |
Szőlőlekvár | 27 |
Almalekvár savanyuan | 27 |
Gesztenyelekvár | 27 |
Málnalé | 28 |
Szamócalé | 28 |
Szőlőlé | 28 |
Csipkebogyólekvár | 29 |
Sóskalekvár | 29 |
Cseresznye- v. meggylekvár | 29 |
Körte mustban | 29 |
Vegyeslekvár | 30 |
Narancslekvár | 30 |
Almakocsonya | 30 |
Meggy- és cseresznyekocsonya | 30 |
Gyümölcssajtok | |
Szilvasajt | 32 |
Birssajt | 32 |
Birsszalámi | 33 |
Őszibaracksajt | 33 |
Gyümölcsaszalás | 34 |
Főzelékek konzerválása | 38 |
Sóban eltett füszerek | 39 |
Zöldborsót befőzni | 40 |
Zöldborsót aszalni | 40 |
Zöldbab párolva | 40 |
Zöldbab aszalva | 40 |
Sóska befőzése | 41 |
Zöldbab sóban | 41 |
Paradicsombefőzés | 41 |
Paradicsompép | 42 |
Paradicsom friss módon | 42 |
Aszaltparadicsom | 42 |
Paradicsom főzve | 42 |
Paradicsompaprika | 43 |
Paprikasaláta eltevése | 43 |
Paprikás vöröskáposzta | 43 |
Spárga eltevése | 44 |
Karfiol télire | 44 |
Karfiol aszalva | 44 |
Gyenge kukorica ecetben | 44 |
Kukorica aszalva | 45 |
Paraj befőzve | 45 |
Paraj aszalása | 45 |
Hagyma ecetben | 48 |
Paprika sóban | 48 |
Káposzta rétesbe | 48 |
Alma mártásnak | 48 |
Sárgarépa ecetben | 49 |
Paprika homokban | 49 |
Tök sóban | 49 |
Káposztaelrakás | 49 |
Répasavanyitás | 51 |
Babot savanyitani | 51 |
Spenót aszalva | 52 |
Julienneleves | 52 |
Gomba aszalva | 53 |
Gombapor | 53 |
Saláták | |
Káposztasaláta paprikába töltve | 54 |
Zeller és sárgarépa salátának | 54 |
Ugorkasaláta | 55 |
Ugorkasaláta más módon | 55 |
Paradicsomsaláta | 55 |
Káposztasaláta | 55 |
Cékla ecetben | 56 |
Angolzöldség | 56 |
Gomba ecetben | 56 |
Ugorkasaláta sóval | 57 |
Paprikasaláta | 57 |
Ugorka berakása | 57 |
Ugorka vizesen | 58 |
Vizes ugorka más módon | 58 |
Füszeres ugorka | 59 |
Kovászos ugorka télire | 59 |
Mustáros ugorka | 60 |
Fokhagymás ugorka | 60 |
Ugorka borban | 60 |
Vegyes zöldség salátának | 61 |
Borsos ugorka | 61 |
Ecetek és mustok készitése | 61 |
Ecetkészités más módon | 62 |
Mustár készitése | 62 |
Mustár más módon | 63 |
Közönséges mustár | 63 |
Gyümölcsmustár | 63 |
Füszeresmustár | 64 |
Eperecet | 64 |
Gyümöclsborok, pálinkák | |
Különféle gyümölcsborok | 66 |
Vegyes gyümölcspálinka | 66 |
Diópálinka | 67 |
Narancspálinka | 67 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.