1.062.389

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Classic Mediterranean Cookbook

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
London
Kiadó: Dorling Kindersley
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Food & Wine Books
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 20 cm
ISBN: 0-7894-0142-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


THE
Classic Mediterranean
^ COOKBOOK^^^
Healthy and Delicious Recipes to Inspire Every Cook
More than 130 authentic dishes imbued with the scents andjlavors ojthe Mediterranean
Features a vibrant photographic guide to Mediterranean produce
R^ects the rich culinary heritage oJ regions as diverse as Tuscany and Provence and the shores oJNorth J^rica
i
Classic Mediterranean
The culinary map of the Mediterranean covers a wealth of countries, each with its own distinctive cuisine. Yet common to every region is a love of fresh, simply cooked food that not only tastes delicious but is healthy too. The Classic Mediterranean Cookbook reflects this tradition, offering more than 130 authentic recipes imbued with the aromatic flavors of this rich and diverse area.
Fresh, Healthy Food
Embracing one of the healthiest diets in the world, Mediterranean cooking features seasonal vegetables and the freshest meat or fish, cooked simply with fragrant herbs, spices, and olive oil. Wander... Tovább

Fülszöveg


THE
Classic Mediterranean
^ COOKBOOK^^^
Healthy and Delicious Recipes to Inspire Every Cook
More than 130 authentic dishes imbued with the scents andjlavors ojthe Mediterranean
Features a vibrant photographic guide to Mediterranean produce
R^ects the rich culinary heritage oJ regions as diverse as Tuscany and Provence and the shores oJNorth J^rica
i
Classic Mediterranean
The culinary map of the Mediterranean covers a wealth of countries, each with its own distinctive cuisine. Yet common to every region is a love of fresh, simply cooked food that not only tastes delicious but is healthy too. The Classic Mediterranean Cookbook reflects this tradition, offering more than 130 authentic recipes imbued with the aromatic flavors of this rich and diverse area.
Fresh, Healthy Food
Embracing one of the healthiest diets in the world, Mediterranean cooking features seasonal vegetables and the freshest meat or fish, cooked simply with fragrant herbs, spices, and olive oil. Wander through the book s "photo album" of fresh produce and discover how to choose the very best ingredients.
Regional Specialties
Re-create the flavors of Spain with Paella Valenciana, evoke the heady scents of an Italian summer with Zuppa di Pesce, or devise a stunning menu of traditional tapas and meze. Simple-to-follow instructions explain exactly what to do and are accompanied by photographs of every ingredient.
Dishes for every Occasion
The Classic Mediterranean Cookbook offers a wide range of mouthwatering dishes, from quick appetizers and soups to slowly cooked robust casseroles and exquisite fruit desserts. An illustrated menu planner suggests characteristic regional menus that will stimulate and delight the senses.
I'»'
Written by an award-winning cook and beautifully illustrated throughout. The Classic Mediterranean Cookbook issues an invitation to the kitchen that is impossible to refuse. Vissza

Tartalom


Vissza

Sarah Woodward

Sarah Woodward műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Sarah Woodward könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem