kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 117 oldal |
Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | 520 példányban jelent meg. |
Bevezetés | 5 |
A saláták élettani jelentősége, gasztronómiai szerepe | 6 |
A salátakészítés általános szabályai | 7 |
A saláták alapvető ízesítőanyagai és fűszerei | 7 |
Kevésbé ismert zöldségfélék | 10 |
Salátaöntetek (dresszingek) | 12 |
Nyers saláták | 15 |
Főtt saláták | 34 |
Kevert és különleges saláták | 61 |
Gyümölcssaláták | 91 |
Savanyúságok | 96 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.