1.062.486

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Saláták

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 20 oldal
Sorozatcím: Receptéka
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 19 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Növény és kompozíció. Önmagában is ízes, érdekes étel, de nálunk leginkább más ételek kísérője. Salátaféléket lehet termeszteni, de a mezőgazdasági termékek többségét önállóan és vegyítve készíthetjük, finom fűszerekkel, olajjal, ecettel, borral, hagymával, citrommal, sőt gyümölcsökkel. A saláta őshazája a kis-ázsiai Sporádok szigetvilága volt, ma az egész világon honos. Hippokratész szerint a legjobb gyógyszer. Évszázadok alatt a salátakészítés művészetté vált. A firenzeiek szerint a saláta jó elkészítéséhez négy ember kell: egy filozófus, aki a sót, egy zsugori, aki az ecetet, egy tékozló, aki az olajt adja hozzá és egy művész, aki mindezeket összekeveri. Javasoljuk, hogy aki útra kél, vendéget vár, a panelkonyhában ne emelkedjék filozófiai magasságokba: ízlése szerint válassza ki a salátát, fűszerezze és keverje jól, tejfölt, joghurtot is tehát rá, gazdagíthatja friss fölvágott szeletekkel és tálalja hidegen - önmagában vagy meleg ételek kísérőjeként. Minél több zöldség, plusz... Tovább

Fülszöveg

Növény és kompozíció. Önmagában is ízes, érdekes étel, de nálunk leginkább más ételek kísérője. Salátaféléket lehet termeszteni, de a mezőgazdasági termékek többségét önállóan és vegyítve készíthetjük, finom fűszerekkel, olajjal, ecettel, borral, hagymával, citrommal, sőt gyümölcsökkel. A saláta őshazája a kis-ázsiai Sporádok szigetvilága volt, ma az egész világon honos. Hippokratész szerint a legjobb gyógyszer. Évszázadok alatt a salátakészítés művészetté vált. A firenzeiek szerint a saláta jó elkészítéséhez négy ember kell: egy filozófus, aki a sót, egy zsugori, aki az ecetet, egy tékozló, aki az olajt adja hozzá és egy művész, aki mindezeket összekeveri. Javasoljuk, hogy aki útra kél, vendéget vár, a panelkonyhában ne emelkedjék filozófiai magasságokba: ízlése szerint válassza ki a salátát, fűszerezze és keverje jól, tejfölt, joghurtot is tehát rá, gazdagíthatja friss fölvágott szeletekkel és tálalja hidegen - önmagában vagy meleg ételek kísérőjeként. Minél több zöldség, plusz saláta, annál több emlékezetes íz. Az étvágygerjesztő színes receptek összeállítását tessék kipróbálni! Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Saláták Saláták Saláták Saláták
Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Saláták Saláták Saláták
Állapot:
940 Ft
650 ,-Ft 30
10 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Saláták Saláták Saláták
Állapot:
940 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba