1.063.109

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sajtról-sajtra

Szerkesztő
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Tejipari Vállalatok Trösztje
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 26 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Egy sajtszelet és ami benne van1
Miből állnak a sajtok?
Pótolhatatlan aminosavak2
Könnyen emészthető zsírok
Kalcium és foszfor3
Vitaminok
Dicsérő szavak a sajtról4
Egy kis hazai sajtkóstoló - történelmi "sajtvidék"6
A sajt szerepe étkezésünkben7
Hol és hogyan tároljuk a sajtot?8
A sajtok bolti tárolása
Sajtról sajtra9
Kemény sajtok
Ementáli (Pannónia) sajt
Parmezán sajt
Félkemény sajtok10
Trapista sajt
Balaton sajt
Edámi sajt
Füstölt sonkasajt11
Gouda sajt
Hajdú sajt
Köményes sajt
Lajka sajt12
Márványsajt
Mosonmegyei csemege (Ilmici) sajt
Óvári sajt13
Parenyica (Szalagsajt)
Szekszárdi csemege sajt
Tenkes és Baranya sajt
Lágy sajtok14
Göcseji csemege sajt
Kamamber sajt
Vadász sajt15
Anikó és Pelsó sajt
Ömlesztett sajtok
Hogyan készül a sajt?17
A tejoltó titka
Mi történik a sajtkádban?18
Prés alatt19
Sófürdőben úszva
Érik a sajt
Vendégvárás - vendéglátás21
Hogyan tálaljuk fel a sajtot?22
Néhány recept24
Sajtkrémes szendvics
Sajtos rakott kenyér
Sajtos, sörös szendvics
Sajtos, sülthúss szendvics
Sajtos, virslis szendvics
Rántott sajt almával
Római rántott sajt
Sajtfelfújt26
Sajtgolyók
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem