kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tejipari Vállalatok Trösztje |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 26 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 28 cm x 20 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
Egy sajtszelet és ami benne van | 1 |
Miből állnak a sajtok? | |
Pótolhatatlan aminosavak | 2 |
Könnyen emészthető zsírok | |
Kalcium és foszfor | 3 |
Vitaminok | |
Dicsérő szavak a sajtról | 4 |
Egy kis hazai sajtkóstoló - történelmi "sajtvidék" | 6 |
A sajt szerepe étkezésünkben | 7 |
Hol és hogyan tároljuk a sajtot? | 8 |
A sajtok bolti tárolása | |
Sajtról sajtra | 9 |
Kemény sajtok | |
Ementáli (Pannónia) sajt | |
Parmezán sajt | |
Félkemény sajtok | 10 |
Trapista sajt | |
Balaton sajt | |
Edámi sajt | |
Füstölt sonkasajt | 11 |
Gouda sajt | |
Hajdú sajt | |
Köményes sajt | |
Lajka sajt | 12 |
Márványsajt | |
Mosonmegyei csemege (Ilmici) sajt | |
Óvári sajt | 13 |
Parenyica (Szalagsajt) | |
Szekszárdi csemege sajt | |
Tenkes és Baranya sajt | |
Lágy sajtok | 14 |
Göcseji csemege sajt | |
Kamamber sajt | |
Vadász sajt | 15 |
Anikó és Pelsó sajt | |
Ömlesztett sajtok | |
Hogyan készül a sajt? | 17 |
A tejoltó titka | |
Mi történik a sajtkádban? | 18 |
Prés alatt | 19 |
Sófürdőben úszva | |
Érik a sajt | |
Vendégvárás - vendéglátás | 21 |
Hogyan tálaljuk fel a sajtot? | 22 |
Néhány recept | 24 |
Sajtkrémes szendvics | |
Sajtos rakott kenyér | |
Sajtos, sörös szendvics | |
Sajtos, sülthúss szendvics | |
Sajtos, virslis szendvics | |
Rántott sajt almával | |
Római rántott sajt | |
Sajtfelfújt | 26 |
Sajtgolyók |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.