kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Aranyhal Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | Food Time |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 12 cm |
ISBN: | 963-9268-85-2 |
Előszó | 3 |
Néhány szó a tejről és a tejtermékekről | 3 |
A napi fehérjeszükséglet | 3 |
A mai bolti tej | 4 |
Az érdekesség kedvéért | 5 |
Mit tartalmaz a tej? | 6 |
A tej az emberiség legősibb tápláléka | 6 |
A Biblia - a tejtermékekről | 7 |
A friss tej | 7 |
Szépségápolás tejjel | 8 |
Az aludttej a népi gyógyászatban | 8 |
Joghurt | 8 |
Joghurt készítése otthon | 9 |
Kefír | 9 |
Író és savó | 10 |
A sajt | 10 |
Sajttörténelem | 10 |
A magyar sajt története | 11 |
A különféle sajtok | 12 |
Egészségünk védelmében | 13 |
Tejföl | 14 |
Túró | 15 |
Tejszín és vaj | 16 |
Levesek | 18 |
Levesbetétek | 25 |
Főételek | 27 |
Vendégváró finom falatok és édességek | 54 |
Saláták | 72 |
Fondük | 75 |
Irodalomjegyzék | 78 |