kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Alexandra Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Pécs |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 192 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-368-307-6 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Bevezető | 4 |
A kezdetek | 6 |
A sajtkészítés tudománya és művészete | 9 |
Állatok, fajták, tej | 10 |
Termőföld és flóra | 13 |
A sajtkészítés | 14 |
Friss sajtok | 19 |
Natúr sajtok | 47 |
Lágy sajtok | 59 |
Félkemény sajtok | 77 |
Kemény sajtok | 107 |
Kékpenészes sajtok | 145 |
Sajtkülönlegességek | 165 |
Sajtok kiválasztása és vásárlása | 173 |
Tökéletes sajttál összeállítása | 174 |
Sajt a konyhában | 176 |
Bor és sajt | 178 |
Egyéb tejtermékek | 180 |
Mítoszok és tévhitek | 182 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.