kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Könnyűipari Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 72 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva. A könyv 500 példányban jelent meg. |
Bevezetés | 3 |
Növénytani rész | 5 |
A rostnövények | 13 |
A rostnövények kezelése | 21 |
Mikológia | 26 |
Az áztatás főtényezői | 35 |
Az áztatás technológiája | 39 |
A kiázottság foka és annak meghatározása | 56 |
Vegyi feltárás | 58 |
Mechanikai feltárás | 63 |
A szárítás | 65 |
Pihentetés | 69 |
A rostkikészítő gyárak telepítése | 70 |
A len- és kenderkóró feldolgozási eredményei | 72 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.