kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Holló és Társa Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Kaposvár |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 62 oldal |
Sorozatcím: | Könnyen, gyorsan, finomat |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-684-145-4 |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
Elmélet | |
A római tál előnyei | 4 |
Termékismeret | 5 |
Amit a római tálról tudni kell | 6 |
Gyors segítség | 7 |
Az alacsony zsírtartalom elve | 8 |
Köretreceptek | 9 |
Receptek | |
Zöldségek, előételek és snackek - a ratatouille-tól a rizses-paradicsomos szőlőlevélig | 12 |
Levesek, egytálételek és rakottasok - a mentás lencselevestől a rakott padlizsánig | 22 |
Hús, szárnyas és vad - a fenyőmagos savanyú sülttől az almás báránycurryig | 32 |
Halak és a tenger gyümölcsei - a tonhalas burgonyától a kagylótálig | 46 |
Édességek és kenyerek - a túrós felfújttól a diós kenyérig | 54 |
Extra | |
Zsírcsapdák és alternatíváik | 58 |
Recept- és tárgymutató | 60 |
Impresszium | 62 |
10 sikertipp | 64 |