A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Római tál

Finomságok cserépedényben

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: K.u.K.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím: Kátay receptkönyvsorozat
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 963-9384-95-X
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az anyagtál, a cserépedény használata sok száz évre nyúlik vissza, hiszen már a régi rómaiak is ismerték az előnyeit. E tudás máig fennmaradt és az anyagtál vagy ún. római tál ma is kedvelt főzőeszköz.
A legkülönfélébb ételek készíthetők el vele minimális mennyiségű folyadék felhasználásával, sőt olykor anélkül is. A víz az anyag pórusaiban a lassú felmelegedés hatására vékony gőzréteget képez az edény körül és annak belsejében, így az étel megőrzi eredeti ízeit, aromáját, a sültek kívül szép ropogósak, belül pedig omlósak lesznek. Az agyagtál kiválóan alkalmas diétás ételek elkészítésére is, mivel sütéskor sem zsírra, sem olajra nincs szükség, ez pedig jelentősen csökkenti a kalóriaértékeket, miközben megtartja az ételek fantasztikus ízeit. A tökéletes sikert a könyv színes receptválasztéka szavatolja.

Tartalom

Könyvünkről3
Tippek és trükkök a megfelelő használathoz4
Egytálételek és zöldségek6
Húsok és szárnyasok20
Halételek42
Édességek54
Receptjegyzék63
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Római tál Római tál Római tál
Állapot:
1.580 Ft
1.100 ,-Ft 30
10 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Római tál

Állapot:
1.580 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba