A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Buci Maci 1995. augusztus

A 3-9 éves gyermekek magazinja - 8. szám

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Euromédia Bt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 29 oldal
Sorozatcím: Buci Maci
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz. A magazin közepén kivehető és kivágható melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Mézes-almás ketchup a Buci-konyháról
Hozzávalók:
3 kg frissen szedett paradicsom
4 szem lédús, édes alma
30 dkg vöröshagyma
3 evőkanál méz
1 teáskanál currypor
1 teáskanál édesnemes pirospaprika
egy teli joghurtospohár fűszerecet
csipetnyi só

Augusztus utolsó napjaiban és szeptemberben Buci Maci kertje csak úgy piroslik a sok paradicsomtól. A két barát ilyenkor sok paradicsomsalátát és paradicsomszeletekkel kirakott barna kenyeret eszik, a mackó pedig nagy adag ketchuphöt készít. Próbáld ki te is!
A mackó megmossa a szárától megtisztított paradicsomot, majd egy edényben vizet forral, és tíz percre beleteszi a szép érett szemeket.
A leforrázott paradicsomot Buci meghámozza és felaprítja.
Ezután apróra vágja a megtisztított almát.
A paradicsomot, az almát és a kockára vágott hagymát, valamint a többi hozzávalót a méz kivételével nagyméretű fazékba teszi, és fél óráig párolja.
Összeturmixolja a masszát.
A szitán áttört pépet a mackó újabb harminc perc alatt lassú... Tovább

Fülszöveg


Mézes-almás ketchup a Buci-konyháról
Hozzávalók:
3 kg frissen szedett paradicsom
4 szem lédús, édes alma
30 dkg vöröshagyma
3 evőkanál méz
1 teáskanál currypor
1 teáskanál édesnemes pirospaprika
egy teli joghurtospohár fűszerecet
csipetnyi só

Augusztus utolsó napjaiban és szeptemberben Buci Maci kertje csak úgy piroslik a sok paradicsomtól. A két barát ilyenkor sok paradicsomsalátát és paradicsomszeletekkel kirakott barna kenyeret eszik, a mackó pedig nagy adag ketchuphöt készít. Próbáld ki te is!
A mackó megmossa a szárától megtisztított paradicsomot, majd egy edényben vizet forral, és tíz percre beleteszi a szép érett szemeket.
A leforrázott paradicsomot Buci meghámozza és felaprítja.
Ezután apróra vágja a megtisztított almát.
A paradicsomot, az almát és a kockára vágott hagymát, valamint a többi hozzávalót a méz kivételével nagyméretű fazékba teszi, és fél óráig párolja.
Összeturmixolja a masszát.
A szitán áttört pépet a mackó újabb harminc perc alatt lassú tűzön besűríti.
Ha kész, Buci Maci mézzel ízesíti, és tiszta üvegekbe tölti a ketchupöt. Vissza

Rolf Kauka

Rolf Kauka műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Rolf Kauka könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem