A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Zürcher Küche/La Cuisine de Zurich/Zurich Cooking

Szerző
Fordító
Lenzburg
Kiadó: Fona Verlag AG
Kiadás helye: Lenzburg
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Német   Francia  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 978-3-03780-257-1
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal, fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Wenn Tradition und Moderne verschmelzen Die «Zürcher Küche» ist zu jeder Jahreszeit eine kulinarische Reise wert. So dürfen wir uns im Herbst auf die Riesbáchler Weinsuppe freuen, als zweiten Gang die Stáfner Felchenterrine genieBen, als Hauptgang uns von den Zürcher Kutteln im Teig überraschen lassen und zum Abschluss mit der Birnen-Nideltorte mit Karamellglace im Desserthimmel schwelgen. Lorsque cuisine traditionnelle et actuelle se confondent En toute saison, la cuisine zurichoise vaut le déplacement. En automne, nous nous réjouissons de débuter le repas avec le Potage au vin «Riesbáchler». Suivra une Terrine de féra á la mode de Stáfa; comme plat principal, nous découvrirons les Tripes zurichoises en croűte feuilletée. Et pour terminer en apothéose avec les desserts, nous goűterons á la Tarte á la créme aux poires avec glace caramel. When tradition and contemporary kitchen merge Zürich cooking is worth a culinary journey every season. In autumn we can look forward to the... Tovább

Fülszöveg

Wenn Tradition und Moderne verschmelzen Die «Zürcher Küche» ist zu jeder Jahreszeit eine kulinarische Reise wert. So dürfen wir uns im Herbst auf die Riesbáchler Weinsuppe freuen, als zweiten Gang die Stáfner Felchenterrine genieBen, als Hauptgang uns von den Zürcher Kutteln im Teig überraschen lassen und zum Abschluss mit der Birnen-Nideltorte mit Karamellglace im Desserthimmel schwelgen. Lorsque cuisine traditionnelle et actuelle se confondent En toute saison, la cuisine zurichoise vaut le déplacement. En automne, nous nous réjouissons de débuter le repas avec le Potage au vin «Riesbáchler». Suivra une Terrine de féra á la mode de Stáfa; comme plat principal, nous découvrirons les Tripes zurichoises en croűte feuilletée. Et pour terminer en apothéose avec les desserts, nous goűterons á la Tarte á la créme aux poires avec glace caramel. When tradition and contemporary kitchen merge Zürich cooking is worth a culinary journey every season. In autumn we can look forward to the «Riesbáchler» Wine Soup, as a second course enjoy the Stáfner Whitefish Terrine, for a main course we let ourselves be surprised by Zürich Tripe in Pastry and for dessert indulge in Pear Cream Tart with Caramel Ice Cream. Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem