1.062.540

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ripsz-ropsz menütervező

50 előétel - 50 főétel - 50 desszert

Fordító
Köln
Kiadó: Naumann & Göbel Verlags GmbH.
Kiadás helye: Köln
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 116 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 978-3-625-12190-9
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ennek a rendhagyó szakácskönyvnek a forgatói egy ideig biztosan nem fogynak ki a vacsoraötletekből: a menütervező segítségévet ugyanis összesen 125 ezer különféle háromfogásos ételsor állítható össze! A könyv különlegessége: a spirálfűzésű, három részre osztott oldalak lehetővé teszik, hogy az egyes receptkártyákat külön-külön is lapozgathassuk. Ily módon minden egyes előétel bármelyik főétellel és desszerttel kombinálható, tehát az igény és tetszés szerint összeállított ételsor egy oldalon jelenik meg. Könnyed nyári menüt szeretne? Íme: sárgadinnyés-mozzarellás hajócskák, narancsmártással megbolondított omlós tengeri sügér és frissítő zöldcitromos jégkása. Őszies, ünnepélyesebb menü kellene? Próbálja ki a lombard gombasalátát, az őzgerincet és a feketeáfonyás fahéjkrémet! A receptek minden alkalomra megoldást kínálnak, ráadásul egytől egyig könnyen elkészíthetők. A bevezető fejezet pedig számos jó tanáccsal segíti a vacsora megtervezését és a vendégváró asztal díszítését.

Tartalom

Előételek
Articsóka-krémleves 38
Avokádó füstölt lazaccal 1
Burgonyás-újhagymás kanapék kaviárral 9
Capri-saláta 23
Carpaccio, töltött 5
Cukkinis bruschetta 12
Cukkinis krumplikrémleves 32
Csirkemellfilé tonhalas mártással 6
Fésűkagyló, nyárson sült 46
Fetás-spárgás tésztabatyu 10
Fürjtojásos falatok 4
Garnélás-lazacos pástétom 14
Gombafejek, töltött 1 1
Gombasaláta, lombard 21
Gyümölcsös spárgacarpaccio 28
Halleves, krémes 31
Halpástétom 43
Heringfalatkák, pikáns 44
Kagylóleves, krémes 34
Kecskesajt sárgabarackos mártogatóval 2
Kecskesajt, pácolt 3
Kesudiós cukkinisaláta 25
Krumpli, fekete kaviárral ünnepi 40
Krumplileves, tiroli 3ó
Lazac, töltött 42
Lazactekercsek 47
Medvehagymás spárgaleves 39
Mentás-sóskás cukkini pástétom 17
Ördögnyársak 48
Őzpástétom, cseh 16
Paradicsomos paprikasaláta 24
Pástétom kétféle hallal 15
Pisztrángtartár rozskenyérrel 41
Rákleves, finom 35
Rókagomba-saláta, meleg 22
Rukkolasaláta hideg, sült kacsamellel 29
Sárgadinnyés avokádósaláta 30
Sárgadinnyés-mozzarellás hajócskák 8
Sárgarépa-krémleves 33
Spárgapástétom 19
Spárgás endíviasaláta 27
Szalonnás spenótsaláta 20
Szusi a tenger gyümölcseivel 49
Tonhalas szusi 50
Tonhal-carpaccio, sherrys 45
Tökös uborkasaláta 26
Vegyes mediterrán ízelítő 7
Zöldségkockás pisztráng pástétom 13
Zöldségleves 37
Zöldségpástétom, tarka 18
Főételek
Bárányfilé zöld spárgával 30
Borjúhús paprika körettel, göngyölt 14
Borjúhús spárgával, göngyölt 11
Borjúrolád, levendulás 13
Cannelloni kertészlány módra 49
Cannelloni a tenger gyümölcseivel 39
Csirkemell leveles spenóttal, tepsis 4
Fácánsült almával és gesztenyekrémmel 8
Fésűkagyló spárgás vajjal 38
Fogolysült karamellizált almával 10
Hal, rakott 46
Halcsupor, zöldfűszeres 37
Hús gombás töltelékkel, göngyölt 20
Húsos rakott káposzta 24
Húsos-sajtos rétes 28
Hústekercsek, görög 17
Kacsa, badeni 9
Kacsamell, ropogós 6
Kacsa-vindaloo 2
Krumplis tál, német 12
Krumplis-tökös quiche 50
Lasagna ínyenc módra 40
Lazacos szélesmetélt 36
Marhahús szardellával, göngyölt 20
Marhasteak jó gazda módra 21
Nyúl mustármártásban 35
Nyúl vincellér módra 34
Ördöghal provence-i módra 43
Őzborda gesztenyepürével 33
Őzgerinc 32
Padlizsános hús ínyenc módra 18
Paprika, töltött 26
Paprikás krumpli másként 48
Paradicsomos rakott hús 25
Ponty, csőben sült 44
Pulykamell pestóval, göngyölt 5
Quiche brokkolival és darált hússal 27
Ravioli sajtmártással 22
Rénszarvassült lilahagymával 31
Rombuszhalfilé fekete tésztával 41
Sertés szűzérmék medvehagymás spárgával 15
Shepherd's pie 29
Spárgás bélszín 19
Spenótos rakott tészta 23
Spenótos-spárgás göngyölt csirkemell 1
Struccszelet mogyorómártással 7
Tenger gyümölcsei csőben sütve 45
Tengeri sügér korianderrel 47
Tengeri sügér narancs mártással 42
Tészta kacsahúsos mártással 3
Desszertek
Almás tekercs 30
Almatorta 49
Ananászos muffin 44
Ananász-szorbet 12
Charlotte-torta 50
Citromszorbet 10
Csipkebogyóleves, hideg 3
Csokoládébomba angolkrémmel 31
Csokoládémousse 39
Csokoládémousse, fekete-fehér 41
Csokoládéparfé narancsmártással 38
Csokoládés-mandulás pástétom 37
Csokoládés-narancsos piskóta tekercs 35
Datolya mandulás tejjel, töltött 17
Epres habcsóktálkák 27
Epres mandulatorta 46
Epres-fahéjas muffin 42
Fahéjas narancs 14
Fahéjkrém fekete áfonyával 29
Gránátalmás-avokádós tálka 18
Gyümölcsfelhők 26
Gyümölcskavalkád, piros 24
Gyümölcsnyársak csokoládémousse-szal 15
Gyümölcsös álom 20
Gyümölcsös muffin 45
Gyümölcsös-grízes szelet 7
Gyümölcssaláta 23
Gyümölcssaláta fehér öntettel 19
Gyümölcssaláta zabaglionéval, piros 16
Juharszirupos mousse 1
Karibi krém 40
Kávépástétom 4
Krém csokoládéval, égetett 36
Krémsajtfagyi 9
Krémsajtos gyümölcsbomba 8
Krémtúrós-meggyes torta 47
Málnás muffin 43
Mandulás kifli 6
Marcipán kelyhek, töltött 34
Narancssaláta 21
Rumos csokicsupor 33
Sajttorta, amerikai 48
Sárgadinnye, töltött 22
Sárgadinnye-golyók, részeges 25
Spárga gyömbérrel, eperrel és fagylalttal 11
Vaníliapuding piros gyümölcsmártással 5
Vaníliás-rumos csokoládéfelfújt 32
Vérnarancsos-proseccós zselé 2
Vörösáfonya-parfé 28
Zöldcitromos jégkása narancskosárkákban 13
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ripsz-ropsz menütervező Ripsz-ropsz menütervező Ripsz-ropsz menütervező Ripsz-ropsz menütervező Ripsz-ropsz menütervező
Állapot:
980 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba