1.063.004

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rheinische Küche

Rajnai konyha - Über 100 Spezialitäten/Több mint 100 különlegesség

Szerző
Szerkesztő
Herrsching
Kiadó: Manfred Pawlak Verlagsgesellschaft mbH
Kiadás helye: Herrsching
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 94 oldal
Sorozatcím: Gut essen
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 3-88199-895-0
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Die Rheinische Küche ist von vielen fremden Einflüssen geprägt und beeinflußt. Im allgemeinen ist
sie deftig und sparsam und zugleich erfinderisch, um aus »nichts« dennoch wohlschmeckende Gerichte zuzubereiten. Besonders beliebt sind »Biersuppe«,
»Buttermilchkartoffeln«, »Himmel und Äd«, »Dinkelbratlinge« und »Saure Kappes und Erwes«. »Rheinische Muuze« gehört ebenso zum Repertoire dieser Küchenlandschaft wie etwa der »Rheinische Dippehas« - ein typisches Rezept, das in vielen Variationen angeboten wird. »Heringsstipp« ist im Bergischen besonders beliebt, in Köln zählen »Fitzebuanen« und der »Halve Hahn« zu den heimischen Spezialitäten. Mit »Bollebäuschen« und »Zimtwaffeln« kommen auch Gebäckfreunde voll auf ihre Kosten.

Tartalom


Vissza

Brigitte Karch

Brigitte Karch műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Brigitte Karch könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem