Kiadó: | Népszava Lap- és Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 190 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-322-034-3 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Előszó | 5 |
A sütés-főzés alapfogalmai | 7 |
Néhány szó a fűszerekről | 8 |
A nyers koszt kedvelőinek | 12 |
Levesek | 19 |
Levesbetétek | 40 |
Előételek | 45 |
Egytálételek | 49 |
Gombás ételek | 56 |
Kukoricás ételek | 58 |
Húsok | 60 |
Vadhúsok | 80 |
Disznóvágás | 84 |
Szárnyasok | 88 |
Hal | 93 |
Saláták | 100 |
Mártások, köretek | 105 |
Pástétomok | 122 |
Italok | 124 |
Tészták | 126 |
Krémek, mázak | 153 |
Felfújtak, pudingok | 154 |
Fagylaltok, parfék | 163 |
Befőzés | 166 |
Hasznos tanácsok | 179 |
Tárgymutató | 183 |