kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Vince Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 21 cm |
ISBN: | 978-963-9731-25-7 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Frissgyümölcs-nyár/Svájci müzli | 4 |
Grillezett grépfrút/Rántotta füstölt lazaccal | 6 |
Francia pirítós kompóttal | 8 |
Benedict tojás hollandi mártással | 10 |
Szalonnás rösti | 12 |
Lazacos kedgeree | 14 |
Palacsinta/Ünnepi palacsinta | 16 |
Palacsinta-lasagne | 18 |
Bagel | 20 |
Tojás "en cocotte" pisztránggal, póréhagymával/Frittata | 22 |
Panna cotta kávés jégkásával | 24 |
Spenótos-márványsajtos lepény | 26 |
Brie sajtos batyu körtével és dióval | 28 |
Keleti rizspuding/Gyömbéres rebarbarakompót | 30 |
Leveles tészta spárgával és gombával tejszínes mártásban | 32 |
Csokoládés muffin/Szalonnás-sajtos kukoricamuffin | 334 |
Firenzei tojás | 36 |
Rákhússal töltött spenóttekercs | 38 |
Kis sajtos felfújt, kétszer sütve | 40 |
Csípős vese zsályás polentaszeletekkel | 42 |
Mini húslepények/Burgonyás pogácsák | 44 |
Croissant | 46 |
Kelttészta-korongok | 48 |
Fügedzsem/Kumkvatdzsem | 50 |
Pikelet/Goffri | 52 |
Briós | 54 |
Pekándiós kenyér meggyel | 56 |
Dán leveles sütemény | 58 |
Piros dzsem | 60 |
Tanácsok és tippek | 62 |
Tárgymutató | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.