Előszó
Kedves Olvasó!
Szinte elröpült ez az egy év, amelyet az első Receptvarázs évkönyv megjelenésétől számítunk, s ez egy évkönyv esetében komoly eseménynek számít. Örömmel tölt el bennünket, hogy a...
Tovább
Előszó
Kedves Olvasó!
Szinte elröpült ez az egy év, amelyet az első Receptvarázs évkönyv megjelenésétől számítunk, s ez egy évkönyv esetében komoly eseménynek számít. Örömmel tölt el bennünket, hogy a TV Paprika Magazin és a receptvarazs.hu honlap egyre népszerűbb a kulináris élvezeteket kedvelők körében, így a 2013-as évkönyvbe most is az előző év lapszámaiban megjelent, és a honlapon található receptekből válogattunk, ezúttal a négy évszaknak megfelelő csoportosításban. S hogy stílusosak maradjunk, az évszakokat megfűszereztük a kedvenc hangulatunkkal is...
Idén Piaci mustrát is tartunk, hiszen nem mindegy, hogy konyhaművészetünk évszaknak megfelelő és beszerezhető alapanyagokkal teljesedik-e ki. Azt sem árt tudni, hogy például a téli vitaminhiányt hogyan tudjuk a legegyszerűbben elkerülni, hogyan válasszunk görögdinnyét vagy hogy miért is annyira egészséges a hal...
Újdonság az előző évkönyvhöz képest, hogy minden évszakban kiemeltünk egy-egy nevezetes eseményt - télen a karácsonyt, tavasszal a húsvétot, nyáron a kerti sütögetést, ősszel a szüretet és igyekeztünk ötleteket adni ezen események színesítéséhez. Nincs is jobb annál, ha a karácsonyi ajándék a készítőjének is örömet okoz, nem csak a megajándékozottnak. Mennyivel izgalmasabb, ha a húsvéti tojásokat nem bolti festékkel, hanem természetes alapanyagokat festjük...
Van még egy meglepetésünk: a Menüajánló, amelyet receptjeinkből válogattunk, de Önnek is hagytunk lehetőséget saját ötleteinek megörökítésére.
Szívből reméljük, hogy idén is sok örömet talál ebben a kiadványban.
Vissza