1.062.395

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Receptözön 2013/4.

Budapest
Kiadó: ATZO Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím: RECEPTözön
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Erdélyi húsos almaleves
Elkészítés
1. A húst feltesszük főni, kisvártatva beledobjuk a darabolt sárga- és fehérrépát, egy egész fej hagymát, sózzuk, és hagyjuk puhulni.
2.... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Erdélyi húsos almaleves
Elkészítés
1. A húst feltesszük főni, kisvártatva beledobjuk a darabolt sárga- és fehérrépát, egy egész fej hagymát, sózzuk, és hagyjuk puhulni.
2. Az almát meghámozzuk, szeletekre vágjuk, beletesszük a levesbe, teszünk még bele 2-3 szál zellerzöldet, és ízlés szerint cukrozzuk. Vissza

Tartalom

10 Globális édesség - a palacsinta
20 A retek
34 Rendhagyó húsvéti sonkakavalkád
46 Ha Húsvét, akkor tojásfestés
52 Régi idők konyhája - Vendégváró finomságok
ELŐÉTEL, KÖRET, SALÁTA
41 Sonkaszeletekben sült tészta - rudacskák, mustáros mártogatóval
47 Töltött csibék, Húsvétra
52 Tőkehal pástétom
54 Dió-sajt kolbász
64 Sajt, házilag
LEVES
6 Erdélyi húsos almaleves
18 Sajtgaluskaleves, amúgy egriesen
22 Brokkolikrémleves, sajtos kiflikarikákkal
23 Citromos birsalmaleves
39 Mustáros tojáskrémleves, sonkachipssel
63 Joghurtos narancsleves
FŐÉTELEK
6 Töltött gombafejek
7 Fácánpörkölt, főtt tésztával
8 Csirke, tejszínes tárkonyban
9 Kolbászhússal töltött sertéscomb
11 Lecsós-virslis-sajtos palacsinta
12 Tejszínes-kukoricás sertésnyelv
13 Mexikói csípős csirke
15 Spanyoltál
16 Spenótos-tofus farfalle, pirított dióval
18 Sajtos burgonya, grillezett csirkemellel
21 Roston jércemell, mézkaramellen sült hónapos retekkel
22 Brokkolis rakott spagetti
29 Spenótos halfilé, krumplis rétessel
34 Gombakabátban sült sonkasteak
35 Csirkés sonkalepény, pirított zöldségekkel
36 Fokhagymás-rozmaringos báránygerinc, tojásos krumplival
37 Fürjtojással töltött sonkafasírt, tormás zöldségsalátával
38 Meleg sonkapástétom, tejszínes tormamártással
40 Zöldséges sonkakocsonya, formában
42 Bazsalikomos-mandulás rukkolamártás
43 Rakott kukoricagánica
44 Házi gyros, frissen sült tortillában
45 Pulykamelles rakott tészta, brokkolimártással
48 Rácponty, túrós csuszával
49 Póréhagymás szalonnás lepény
50 Kukoricadarával töltött kelkáposzta
50 Töltött stefánia
51 Sajtos bundásszelet, tejfölös fejes salátával
54 Csőben sült zöldséges tarja
58 Chilis bab
62 Sült brokkolis penne
62 Tejszínes párolt karaj
63 Kínai csirkefalatok
66 Krémsajtos tekercs
SÜTEMÉNY, DESSZERT
3 Mascarponés gesztenyetorta, kalocsai köntösben
8 Fradiszelet
10 Almás-fahéjas palacsinta
11 Mandulás-fahéjas palacsinta, kókusszal
12 Meggyes-mákos palacsinta
14 Gyümölcsös sajttorta
14 Karamellszelet
24 Mandarinos-tejfölös torta
24 Mákos-tejfölös torta
26 Grízes-banános őzgerinc
26 Mogyorós edaszelet
27 Diós snickers
30 Tejfölös-meggyes süti
30 Családi vaníliás szelet
31 Kezdők túrós sütije
32 Sütőtökös-rozmaringos palacsinta
33 Gyümölcspita, a legegyszerűbben
33 Kekszes-krémes desszert
42 Tejszínes narancsjoghurttorta
53 Sajtos rétes
53 Diós felfújt
53 Vaníliás perec
55 Bögrés mákos, naranccsal és vaníliakrémmel
56 Francia mákos-krémes
58 Diákcsemege, házilag
59 Tejszínes-vaníliás habroló
60 Gesztenyés kiflicskék
61 Diós-tejfölös szelet
64 Csokipudingos piskótamuffin
65 Isteni csokis szuflé
KONYHAI PRAKTIKÁK
32 Újkrumpli tárolása
32 Köretnek kitűnő
45 Lencseáztatás
45 Az újkrumpli héja
FŐZŐISKOLA
28 A konfitálás
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem