kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Nethaus |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 32 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Levesek | |
Uborkakrém leves | 1 |
Hideg barackleves | 1 |
Spárgakrémleves | 2 |
Gulyásleves | 2 |
Brokkoli leves | 3 |
Paradicsomleves | 3 |
Előételek, szendvicsek | |
Pulykaragu | 4 |
Görög paradicsom | 4 |
Fantázia szendvics | 5 |
Ínyenc szendvics | 5 |
Ham and eggs | 5 |
Pizzás melegszendvics | 6 |
Hot dog | 6 |
Sajtos finomságok - vendégváró falatkák | 6 |
Sajtos tojás | 6 |
Hawaii szendvics | 7 |
Halas szendvics | 7 |
Pizzatészta | 7 |
Főételek | |
Párolt spenót | 8 |
Zöldséges rizottó | 8 |
Mexikói rizs | 9 |
Ananászos csirkemell | 9 |
Húsgombócok | 10 |
Borjúragu | 10 |
Sertésmáj tiroli módra | 11 |
Citromos borjú | 11 |
Pikáns kacsa | 12 |
Ratatouille (zöldségtál) | 12 |
Fűszeres sampinyongomba | 13 |
Répasaláta vincellér módra | 13 |
Karfiol sajtmártással | 13 |
Sertéssült | 14 |
Töltött pulykaszelet | 14 |
Kakascomb | 14 |
Sertésszelet tejszínes mártással | 15 |
Rántotta újhagymával | 15 |
Kapros túrós csusza | 15 |
Hagymás burgonya | 16 |
Csirkecomb párolt répával | 16 |
Olasz vagdalthús | 17 |
Cordon Bleu csirkéből | 17 |
Lencsefőzelék | 17 |
Hamburger | 18 |
Bundázott hal | 18 |
Csirke japán módra | 18 |
Csípős csirkecurry | 19 |
Nápolyi csirkefilé | 19 |
Natúr bélszín | 20 |
Pikáns tojásrántotta | 20 |
Pizza magyarosan | 20 |
Sonkás halfilé | 21 |
Csirke vörösboros szószban | 21 |
Csirkecomb roston | 22 |
Csirke sütőzacskóban (sült csirke) | 22 |
Borjúpaprikás | 23 |
Sült oldalas | 23 |
Székelykáposzta | 24 |
Vadas marhasült | 24 |
Paprikás burgonya | 25 |
Currys rizs gombával | 25 |
Rakott zöldbab | 26 |
Sertésgöngyöleg | 26 |
Szerb rizses hús | 27 |
Töltött borjúszelet | 27 |
Tejfölös-gombás máj | 28 |
Birka- vagy báránysült | 28 |
Paella | 29 |
Kínai pulykahús | 29 |
Desszertek | |
Vaníliás rizskoszorú kajszibarackkal | 30 |
Tejberizs | 30 |
Csokoládés mandulapuding | 31 |
Finom vaníliakrém | 31 |
Könnyű csokoládéhab | 31 |
Túrópuding | 32 |
Almás-túrós rétes | 32 |
Boros-fahéjas körte | 32 |