1.067.056

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Receptkönyv és technológia a munkahelyi- és gyermekétkeztetéshez

Szerző
Lektor
Budapest
Kiadó: Szövorg
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 344 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés3
Az étkeztetés élettani követelményei9
Tápanyagszükséglet 1 főre, 1 napra, étkezések szerinti bontásban13
Étlapszerkesztés17
Mintaétlapok19
Ételkészítés higiéniájuáról25
Ételek szállítása26
Speciális technológiák a gyermekétkeztetésben28
Tálalási egységek30
Levesek31
Levesbetétek77
Húspótló és csökkentett mennyiségű hússal készült ételek86
Sertéshúsok109
Szárnyasok147
Marhahúsok162
Főzelékek186
Köretek211
Saláták225
Főtt tészták238
Felvert tészták276
Könnyű meleg felvertek290
Hideg úton készült nehéz felvertek302
Meleg úton készült, nehéz felvertek308
Omlós tészták310
Égetett tészták316
Hengerelt tészták317
Hideg úton készült könnyű felvertek319

Csizmadia László

Csizmadia László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Csizmadia László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem