kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szövorg |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 344 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 3 |
Az étkeztetés élettani követelményei | 9 |
Tápanyagszükséglet 1 főre, 1 napra, étkezések szerinti bontásban | 13 |
Étlapszerkesztés | 17 |
Mintaétlapok | 19 |
Ételkészítés higiéniájuáról | 25 |
Ételek szállítása | 26 |
Speciális technológiák a gyermekétkeztetésben | 28 |
Tálalási egységek | 30 |
Levesek | 31 |
Levesbetétek | 77 |
Húspótló és csökkentett mennyiségű hússal készült ételek | 86 |
Sertéshúsok | 109 |
Szárnyasok | 147 |
Marhahúsok | 162 |
Főzelékek | 186 |
Köretek | 211 |
Saláták | 225 |
Főtt tészták | 238 |
Felvert tészták | 276 |
Könnyű meleg felvertek | 290 |
Hideg úton készült nehéz felvertek | 302 |
Meleg úton készült, nehéz felvertek | 308 |
Omlós tészták | 310 |
Égetett tészták | 316 |
Hengerelt tészták | 317 |
Hideg úton készült könnyű felvertek | 319 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.