kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Absolut Media Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 110 oldal |
Sorozatcím: | Receptklub Magazin |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Előszó | 3 |
Gastrotop | 6 |
Philippe, a belga | 10 |
Egy csésze szertartás: a tea | 16 |
A díszétész: Gál Zsolt | 22 |
Keleti ízkavalkád: Wang Qiang | 26 |
Közel a tűzhelyhez: Ádám Csaba | 30 |
Gasztronómiai diplomácia: László Görgy | 34 |
Olívaszüret Monini módra | 36 |
Receptshow | 42 |
Egy falat Finnország | 44 |
Álmomban tésztát habzsolok: Vágó István interjú | 48 |
Étteremkritika: Bagolyvár | 52 |
Beújítjuk - A gesztenyés pulyka | 54 |
Libri | 56 |
Ünnepi kérdezz-felelek | 57 |
Fűszertipp | 58 |
Lexikon | 59 |
Hozzávalók | 60 |
Amit a húsról tudni kell | 62 |
Palackból a pohárba | 64 |
Lángoló koktélok | 68 |
Karácsonyi desszertek Belgiumból | 70 |
Lapszemle | 74 |
Hogyan szervezzünk szilveszter bulit? | 78 |
Visszaszámlálás indul | 82 |
Eszköztár | 86 |
Adventi finomságok | 92 |
karácsonyi ajánló | 96 |
Szilveszteri falatok | 100 |
Decemberi kedvenceink | 104 |
Legyen híres! | 108 |
Előzetes | 110 |
Gyűjthető receptek | 111 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.