Bevezető | 3 |
Sós jellegű ételek | 9 |
Brokkoli vagy karfiol tofuval | 10 |
Borsófőzelék | 11 |
Céklafőzelék | 12 |
Cékla káposztalevélben | 13 |
Csicseriborsókrém | 14 |
Gabonafasírt | 15 |
Hagymapörkölt | 16 |
Hagymasaláta kölessel vagy hajdinával | 17 |
Hajdina leves | 18 |
Karalábéfőzelék nokedlivel | 19 |
Kelkáposzta-főzelék | 20 |
Köles hagymapörkölttel | 21 |
Köles céklával | 21 |
Majorannás rizs | 22 |
Nokedli többféleképpen | 23 |
Padlizsánkrém | 24 |
Rakottkel | 25 |
Rizs vagy köles zöldséggel | 26 |
Sósgofri | 27 |
Sós ízű kása | 28 |
Sóskafőzelék cukorrépával, tofuval | 29 |
Sütőtök-főzelék | 30 |
Szendvics | 31 |
Tavaszi kölessaláta | 32 |
Tofupörkölt | 33 |
Kapros tofu | 33 |
Tökfőzelék | 35 |
Tökpörkölt | 35 |
Töltött kellevél | 36 |
Vitaminbomba (sós jellegű) | 37 |
Zellerkrém (levélből) | 38 |
Zellerkrém (gyökérből) | 39 |
Zöldbab hajdinával vagy kölessel | 40 |
Zöldbab tofuval | 41 |
Zöldséges zabpehely | 42 |
Zöldséges zabpehely-fasírt | 43 |
Zöldséglepény | 44 |
Vadas tofuval | 45 |
Édes jellegű ételek | 47 |
Búzadaragombóc | 48 |
Császármorzsa reform-módra | 49 |
Cseresznyés gombóc | 50 |
Diókrém | 51 |
Édesgofri | 52 |
Édeskása | 53 |
Gyümölcslepény | 54 |
Gyümölcstorta | 55 |
Hajdinahalom | 56 |
Puliszka (gyógyulás után) | 57 |
Ribizli zabkorpával | 58 |
Sárgarépa-főzelék | 59 |
Sütőtöklepény | 60 |
Tortilla (gyógyulás után) | 61 |
Zabturmix | 62 |
Vitaminbomba | 63 |
Kenyér helyett | 65 |
Hajdinás pogácsa | 66 |
Lepény | 66 |
Lepény másképpen | 67 |
Lepény almával | 68 |
Pirított gríz (gyógyulás után) | 68 |
Pogácsa Botor Katalin receptje alapján (gyógyulás után) | 69 |
Sárgarépás pogácsa | 70 |
Zöldséges puffancs | 71 |