Előszó
A rakott ételek nagy előnye, hogy előre összerakhatóak és előkészíthetőek. Nem kell a tűzhely mellett állni, míg elkészül a finom ebéd vagy vacsora, mivel a hús és a köret is egyszerre megsül és...
Tovább
Előszó
A rakott ételek nagy előnye, hogy előre összerakhatóak és előkészíthetőek. Nem kell a tűzhely mellett állni, míg elkészül a finom ebéd vagy vacsora, mivel a hús és a köret is egyszerre megsül és azonnal tálalható.
Így akár a vendégeinket is várhatjuk egy ínycsiklandozó kiadós ételsorral, melyet előző nap összekészítettünk, s elég csak betenni a sütőbe, mielőtt megérkeznek. Nem kell az ünnepnapot a konyhában töltenünk, és kipihenten, nyugodtan várhatjuk a barátainkat.
Rengeteg változatát elkészíthetjük a rakott ételeknek, mivel egy-egy újabb hozzávalóval bővítve más és más ízharmóniát varázsolhatunk az asztalra.
A rétegek előkészítésekor elég, ha egy serpenyőt használunk, az összeállításhoz pedig válasszunk átlátszó tűzálló üvegtálat, melyben azonnal tálalhatjuk is az elkészült finomságokat.
Ajánlatos mindig friss idényzöldséget és friss húsokat használni. Ha kicsit is kísérletező kedvűek vagyunk, akkor a rakott ételeknek végtelen sok változata kerülhet az asztalunkra.
Könyvünkben nagyon sok ízletes főétel receptje megtalálható. Akár kiadós húsos főételt, akár könnyebb vacsorát vagy vegetáriánus ételt szeretnénk készíteni, biztosan találunk megfelelő receptet ebben a kiadványban.
Természetesen a desszertekről sem feledkeztünk meg, melyek szintén nagy választékban megtalálhatóak itt, és melyekkel elkápráztathatjuk családunkat és vendégeinket.
Vissza