1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rafinált vad- és bárányhúsételek

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Mester Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: A világ kedvenc ételei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


RAFINÁLT VAD-
ÉS BÁRÁNYHÚSÉTELEK
A vadhúsból és bárányból készült ételeket a világ sok országában hagyományosan nem csak ünnepnapokon szolgálják fel. Különleges ízük és sokféle elkészítési módjuk miatt gyakori fogások alapanyagai a vadhúsok. A vaddisznó például sok országban az őszi és téli vadászszezon csemegéi közé tartozik. A bárányt ezzel ellentétben egész évben fogyasztják az ínyencek.
Jellegzetes ír étel a ropogósra A fogoly boros mártással Új-Zélandból származik ez a
sült báránycomb mentával és pirított burgonyával a görög sárgarépás bárányfelfíjt burgonyával
ízesített mártással konyha egyik nagyon kedvelt étele és lapos hüvelyű zöldbabbal
Ebben a kötetben a nemzetközi konyha vad- és bárányételekből készült receptválogatását találjuk. Az ételek nemcsak finomak, hanem könnyen el is készíthetőek. Érdemes megkóstolni a magyar nyúlhúst paprikás mártással, az őzből készült klasszikus szűzérméket bajor módra, a New Englandi, rafinált módon megsütött vadkacsát,
az ausztrál... Tovább

Fülszöveg


RAFINÁLT VAD-
ÉS BÁRÁNYHÚSÉTELEK
A vadhúsból és bárányból készült ételeket a világ sok országában hagyományosan nem csak ünnepnapokon szolgálják fel. Különleges ízük és sokféle elkészítési módjuk miatt gyakori fogások alapanyagai a vadhúsok. A vaddisznó például sok országban az őszi és téli vadászszezon csemegéi közé tartozik. A bárányt ezzel ellentétben egész évben fogyasztják az ínyencek.
Jellegzetes ír étel a ropogósra A fogoly boros mártással Új-Zélandból származik ez a
sült báránycomb mentával és pirított burgonyával a görög sárgarépás bárányfelfíjt burgonyával
ízesített mártással konyha egyik nagyon kedvelt étele és lapos hüvelyű zöldbabbal
Ebben a kötetben a nemzetközi konyha vad- és bárányételekből készült receptválogatását találjuk. Az ételek nemcsak finomak, hanem könnyen el is készíthetőek. Érdemes megkóstolni a magyar nyúlhúst paprikás mártással, az őzből készült klasszikus szűzérméket bajor módra, a New Englandi, rafinált módon megsütött vadkacsát,
az ausztrál bárányhúst ropogós kéreg alatt, a marokkói báránynyársat, vagy az egzotikus indonéz őz-satét. Nemcsak a családját, hanem a vendégeit is meglepi majd, milyen érdekesen és ízletesen lehet feltálalni a vad- és bárányhúsokat. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem