1.063.444

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Cook's Handbook

The book that makes all your other cookbooks work

Szerző
London
Kiadó: Macmillan
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím: Papermac
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN: 0-333-36646-8
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

The Cooks Handbook The Cook'sHandbook is the book that explains the things most other cookbooks take for granted - the book that makes all your other cookbooks work. In it, Prue Leith presents a complete approach to cookery for anyone who wants to understand and master the principles on which all good cooking is based. Learning the correct techniques, when to use a particular method, how and why it works, and understanding flavour are the essential secrets for cooking any dish successfully and for improvising and creating new dishes. Boning, stuffing and slicing - roasting, poaching, baking-storing, freezingandpreserving-menu planning, presenting and serving - kitchen layouts and equipment - all are covered by Prue Leith's expert advice and information on preparing and cooking every type of food. With recipes, step-by-step line drawings and detailed reference charts, The Cook's Handbook is a blueprint for all good cooking and the indispensable reference book for every kitchen. 'An... Tovább

Fülszöveg

The Cooks Handbook The Cook'sHandbook is the book that explains the things most other cookbooks take for granted - the book that makes all your other cookbooks work. In it, Prue Leith presents a complete approach to cookery for anyone who wants to understand and master the principles on which all good cooking is based. Learning the correct techniques, when to use a particular method, how and why it works, and understanding flavour are the essential secrets for cooking any dish successfully and for improvising and creating new dishes. Boning, stuffing and slicing - roasting, poaching, baking-storing, freezingandpreserving-menu planning, presenting and serving - kitchen layouts and equipment - all are covered by Prue Leith's expert advice and information on preparing and cooking every type of food. With recipes, step-by-step line drawings and detailed reference charts, The Cook's Handbook is a blueprint for all good cooking and the indispensable reference book for every kitchen. 'An opportunity to learn the basics of good housekeeping and cooking... a book for enthusiastic cooks of all ages.' Anton Mosimann 'A thoroughly reliable reference book - a useful back-up for your favourite recipe books.' Vissza

Tartalom


Vissza

Prue Leith

Prue Leith műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Prue Leith könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem