1.060.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Príma Konyha Magazin Extra 2006. február

2. különszám/Húsok sülve, főve

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Príma Konyha Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Príma Konyha Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Főételen általában valamilyen húsos fogást értünk, vagyis olyat, ami nem maradhat ki az étrendből (kivéve és tiszteletben tartva különféle táplálkozási irányzatokat). Ennek sok száz éves hagyománya... Tovább

Előszó

Főételen általában valamilyen húsos fogást értünk, vagyis olyat, ami nem maradhat ki az étrendből (kivéve és tiszteletben tartva különféle táplálkozási irányzatokat). Ennek sok száz éves hagyománya van: a sült kecskegida, a bordaszeletek vagy a nyúlpecsenye már a régi római étlapokon is fellelhetők. Ezeknek a fogásoknak a java manapság is elkészíthetők. Ezeknek a fogásoknak a java manapság is elkészíthető lenne, de nem inkább olyanokat választottunk, amelyek most számítanak "menőnek". Vissza

Tartalom

Pompás pecsenyék 2
Lépésről lépésre 6
Mi a titka a puha hátszínnek? 8
Tölteléket bele! 12
Címlapunkon 14
Önök küldték 16
Tarját tessék! 18
Lépésről lépésre 20
Karaj, kotlett, borda 22
Nem csak zsiványoknak! 24
Puhára párolva 26
Remek rostélyosok 28
Kolbásszal különlegesebb 30
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem