1.063.251

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Príma Konyha Magazin Extra 2006. december

6. különszám/Ünnepi hal- és vadételek

Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Príma Konyha Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Príma Konyha Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hal és vad, csupa különleges nyersanyag. Inkább ünnepek alkalmával kerülnek terítékre, hisz elkészítésükhöz kell némi gyakorlat, többnyire nem túl olcsóak, és nem is kaphatóak minden kis boltban;... Tovább

Előszó

Hal és vad, csupa különleges nyersanyag. Inkább ünnepek alkalmával kerülnek terítékre, hisz elkészítésükhöz kell némi gyakorlat, többnyire nem túl olcsóak, és nem is kaphatóak minden kis boltban; sőt nem is horgászik vagy vadászik mindenki, mint hajdani őseink. De ha nem sajnáljuk a ráfordított pénzt és időt, akkor megéri a vesződséget, hisz igazi lakomát varázsolhatunk belőlük. Hihetetlen sok változatuk létezik, a legjobbakból válogattunk ebbe a rövid összeállításba. Vissza

Tartalom

Hideg falatok vadból 2
... és halból 4
Lépésről lépésre 6
A legelegánsabb 8
Kanalazzunk! 10
Tessék választani! 12
Étlapokon olvasott róla 14
Önök küldték I. 16
Önök küldték II. 18
Önök küldték III. 20
Lépésről lépésre 22
A magyar konyha remekeiből 24
A séf kreálta 26
Nincs karácsony potyka nélkül! 30
Ráadásképpen! 32
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem