A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Príma Konyha Magazin 2011. január-december

XI. évfolyam 1-12. szám

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Príma Konyha Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 564 oldal
Sorozatcím: Príma Konyha Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet az 1. számból:
Tápióbicskén immár harmadik alkalommal rendezték meg a grillázstorta-versenyt. Éppen az ezzel kapcsolatos riportot készítettem - a beszámolót a 8-11. oldalakon olvashatják -... Tovább

Előszó

Részlet az 1. számból:
Tápióbicskén immár harmadik alkalommal rendezték meg a grillázstorta-versenyt. Éppen az ezzel kapcsolatos riportot készítettem - a beszámolót a 8-11. oldalakon olvashatják - amikor a zsűri tagjai között megpillantottam Varga Károly sokszorosan aranyérmes mesterszakácsot. Meglepődtem, hisz úgy tudtam, éppen Luxemburgban van, ahol a Culinary World Cup egyéni versenyét és a Szakács Világ Kupát rendezik.
Hamarosan kiderült, nem sokat tévedtem éppen éjjel autóztak haza e rangos versenyről, ahol 53 nemzet közel 2500 versenyzője indult. A kecskeméti séf volt a magyar felnőtt nemzeti és a junior csapat főnöke, azaz szövetségi kapitánya is. Mind a felnőtt, mind az ifjúsági csapat szakmai munkáját is segítette, s emellett még három egyéni munkát is kiállított. Az eredményei káprázatosak, hiszen három aranyérem mellett az egyéni kategóriában a világbajnokság harmadik helyezését és a Világkupát is ő nyerte el, így ő lett a világ legjobb szakácsa!
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem