1.062.515

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Praktisches Handbuch des Marmeladenkochers

Die Herstellung von Konfitüren, Marmeladen, Gelees, Obstkraut, Pflaumenmus, Fruchtsäften und Kunsthonig/Lekvárok, lekvárok, zselék, gyümölcsfüvek, szilvalekvárok, gyümölcslevek és műméz gyártása

Szerző
Braunschweig
Kiadó: Dr. Serger & Hempel
Kiadás helye: Braunschweig
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 104 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: 6. kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza

Andreas Hanselmann

Andreas Hanselmann műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Andreas Hanselmann könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Praktisches Handbuch des Marmeladenkochers Praktisches Handbuch des Marmeladenkochers

Könyvtári könyv volt.

Állapot: Közepes
9.800 Ft
7.840 ,-Ft 20
39 pont kapható
Kosárba