kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Black & White Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Nyíregyháza |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 203 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-9064-54-8 |
Háztartás | |
Armatúra | |
Mészfolt eltávolítása | 8 |
Bőr | |
Az ablakmosó bőr újra puha lesz | 8 |
Általános ápolás | 8 |
Bőrkesztyűk kezelése | 9 |
Könyvborító ápolása | 9 |
Régi foltok eltávolítása | 9 |
Zsírfoltok eltávolítása | 9 |
Bőrönd | |
Dohos szag megelőzése | 10 |
Bútor | |
A fiók beszorulásának megszüntetése | 10 |
Nedvesség megszüntetése | 10 |
Személyes illattal | 10 |
Cipő | |
Csúszás megszüntetése | 11 |
Bőrcipők ápolása, foltok eltávolítása | 11 |
Gumicsizma ápolása | 11 |
Lakkcipó egyszerű ápolása | 12 |
Nyikorgás megszüntetése | 12 |
Szorítás megszüntetése | 12 |
Cipőkellék | |
A beszáradt cipőkrém megpuhítása | 13 |
Cipőfűző élettartamának meghosszabbítása | 13 |
Ecset | |
Használható marad | 13 |
Újrapuhítása | 13 |
Evőeszköz | |
Foltok eltávolítása a rozsdamentes evőeszközről | 14 |
A halszag vagy hagymaszag eltávolítása | 14 |
Fa | |
Egyéb: vágódeszka, a rossz illatok megelőzése | 14 |
Enyvfoltok eltávolítása | 15 |
Karcolások eltávolítása | 15 |
Tintafoltok eltávolítása | 15 |
Fazék, lábas | |
Kozmásodás megakadályozása | 15 |
Leégés eltávolítása | 16 |
Fémek | |
Alumínium fényének visszanyerése | 16 |
Általános kezelés | 16 |
Arany ékszerek tisztítása | 16 |
Ezüst kezelése | 17 |
Ezüst kezelése, tisztítása | 17 |
Kerékpárküllők megóvása a rozsdától | 17 |
Vas, kovácsoltvas rozsdásodásának megelőzése | 17 |
Nyakláncok kicsomózása | 18 |
Réz tisztítása | 18 |
Réz, a sárgaréz fényének visszaadása | 18 |
A vascsavar rozsdamentes lesz | 18 |
Fonal | |
Angóra- és moherfonalak, kötött holmik szőrhullásának megakadályozása | 19 |
Kinyúlt, kötött holmik szűkítése, formájuk megőrzése mellett | 19 |
Kötött holmik helyes szárítása és mosása | 19 |
A lefejtett fonal újrafelhasználása | 20 |
Fonott kosár | |
Egyszerű tisztítása | 20 |
Fürdőkád | |
Vízkő eltávolítása | 20 |
Gipsz | |
Egyszerű felhasználás | 20 |
Gumi | |
A befőttesüvegek gumisgyűrűi szorosan zárnak - újra puhák lesznek | 21 |
A gumitömítés élettartamának meghosszabbítása | 21 |
Gyertya | |
Egyszerű tisztítása | 22 |
Dohányszag és -füst megszüntetése | 22 |
Gyertyatartó | |
Egyszerű tisztítása | 22 |
A gyertyák rögzítése | 23 |
Hólapát | |
Munkakönnyítés | 23 |
Húzózár | |
A húzózár tovább tart, nem szorul be | 23 |
Hűtőszekrény | |
A jégkockatartó lefagyásának megelőzése | 23 |
Egyszerű tisztítása | 24 |
Rossz szagok képződésének megelőzése | 24 |
Karnis | |
A függönykarikák csúszásának megkönnyítése | 24 |
Kávéfőző | |
Vízkő eltávolítása | 25 |
Kefe | |
Körömkefe tisztítása | 25 |
Tisztítása | 25 |
Kenyértartó | |
Penészedés megelőzése | 25 |
Képek | |
A félrecsúszás megszüntetése | 26 |
Olajfestmények felfrissítése | 26 |
Kosár | |
Nem szárad ki | 26 |
Körömreszelő | |
Tisztítása | 26 |
Kulcs | |
Elfordítás megkönnyítése | 27 |
Linóleum | |
Kezelése | 27 |
Márvány | |
A fény visszanyerése | 27 |
Foltok eltávolítása | 28 |
Mosdó- és mosogatókagyló | |
Eldugulás megszüntetése | 28 |
Mosógép | |
A túlhabzás megelőzése | 28 |
Olló | |
Egyszerű élesítése | 28 |
Papír | |
Bélyeg és egyéb összeragadt papír szétválasztása | 29 |
Könyvlapok egyszerű tisztítása | 29 |
A "szarmárfülek" megszüntetése | 29 |
Zsírfolt eltávolítása | 30 |
Porcelán | |
Tisztítása | 30 |
Reszelő | |
Maradékok eltávolítása, tisztítása | 30 |
Szemüveg | |
Egyszerű tisztítása | 30 |
Szőnyeg | |
Benyomódások és ráncok eltüntetése | 31 |
Szín visszanyerése, portalanítás | 31 |
Rágógumifoltok eltávolítása | 31 |
Vörösborfolt eltávolítása | 31 |
Textília | |
Aszfalt-, kátrány- és motorolajfoltok eltávolítása | 32 |
Csokoládéfoltok eltávolítása | 32 |
Egyéb: bársony ápolása | 32 |
Egyéb: finom anyagok egyszerű varrása | 32 |
Egyéb: függönyök szárítása és mosása | 33 |
Egyéb: gőzölő vasaló nélküli vasalás | 33 |
Egyéb: harisnyák és harisnyanadrágok egyszerű mosása | 33 |
Egyéb. kárpitozott bútorok ápolása | 33 |
Egyéb: könyvek vászonborítójának tisztítása | 34 |
Egyéb: monogramok és csipkék, a vasalás megkönnyítése | 34 |
Egyéb: nyakkendők egyszerű vasalása | 34 |
Egyéb: az összehúzódás megelőzése mosáskor | 35 |
Egyéb: selyem egyszerű mosása, vasalása | 35 |
Egyéb: vasalnivaló nedvesen tartása és nedvesítése | 35 |
Festékfoltok eltávolítása | 35 |
Filc- és golyóstollfoltok eltávolítása | 36 |
Fűfoltok eltávolítása | 36 |
Gyümölcsfoltok eltávolítása | 36 |
Írógépszalag okozta foltok eltávolítása | 37 |
Izzadságfoltok eltávolítása | 37 |
Kakaófoltok eltávolítása | 37 |
Kátrányfoltok eltávolítása | 38 |
Kávéfoltok eltávolítása | 38 |
Kifényesedések megszüntetése | 39 |
Málna- és ribizlifoltok eltávolítása | 39 |
Pecsétpárna okozta foltok eltávolítása | 39 |
Penészfoltok eltávolítása | 39 |
Porfolok eltávolítása | 40 |
Ragasztófoltok eltávolítása | 40 |
Rozsdafoltok eltávolítása | 40 |
Rúzsfoltok eltávolítása | 41 |
Tejfoltok eltávolítása | 41 |
Vérfoltok eltávolítása | 41 |
Vörösborfoltok eltávolítása | 42 |
Zsír- és olajfoltok eltávolítása | 42 |
Tinta | |
Egyszerű hígítása | 43 |
Törülköző | |
Akasztó varrása törülközőre és mosdókesztyűre | 43 |
Tubusok | |
Egyszerű kinyitása | 43 |
Tűzhely | |
Főzőlapok tisztítása | 43 |
Üveg | |
Befőttesüveg kinyitása | 43 |
Az egymásba szorult poharak szétszedése | 44 |
A fürdőszobai tükör párásodásának megelőzése | 44 |
A kristályváza fényének visszaadása | 44 |
Kristályváza tisztítása | 44 |
Poharak és vázák tisztítása | 45 |
Poharak egyszerű tisztítása | 45 |
A ráfröccsent festék eltávolítása az ablakról | 45 |
Szemüvegek tisztítása | 46 |
A tükrök és ablakok bepárásodásának megakadályozása | 46 |
Üvegdugók beszorulásának megakadályozása | 46 |
Üvegek kinyitása dugóhúzó nélkül | 46 |
Villanyégő tisztítása | 47 |
Vasaló | |
Védése | 47 |
Tisztítása | 47 |
Virágcserép | |
Egyszerű tisztítása | 47 |
Zongorabillentyű | |
Egyszerű tisztítása | 48 |
Zsineg | |
Csomagok átkötése | 48 |
Zsírfolt | |
Eltávolítása kötött ruhából | 48 |
Konyha | |
Bab | |
Bokros- és karósbab nagyobb terméshozama, ideális vegyes kultúrák | 50 |
Dió | |
Felfrissítése | 50 |
Édesség | |
Csokoládé egyszerű olvasztása | 50 |
Krémek bőrösödésének megelőzése | 51 |
Torták egyszerű szeletelése | 51 |
Élesztő | |
Friss marad | 51 |
Étel | |
Ételek egyszerű melegen tartása | 51 |
Elsózott ételek kijavítása | 52 |
Ételek zsírtalanítása | 52 |
Leégett ételek "megmentése" | 52 |
Savanyú íz kijavítása | 53 |
Túl édes íz kijavítása | 53 |
Fagylalt | |
Élvezhetőbb a fagylalt | 53 |
Fagylalt kiborítása a formából, szeletelése | 53 |
Gesztenye | |
Egyszerű hámozása | 54 |
Gyümölcs | |
Alma tárolása | 54 |
Banán frissen tartása | 54 |
Citrom gazdaságos felhasználása | 55 |
Déligyümölcsök érlelése | 55 |
Dinnyék ízének javítása | 55 |
Földieper nem okozhat csalánkiütést | 55 |
Narancs és citrom frissen tartása | 56 |
Narancs- és citromhéj megőrzése | 56 |
Őszibarackbefőtt ízesebb lesz | 56 |
Több lé, könnyebb hámozás | 57 |
Gyümölcskészítmények | |
Alma ideális elkészítése | 57 |
Alma, mutatósabb | 57 |
Aszalt szilva jobb ízű | 58 |
Kandírozott gyümölcsök | 58 |
Lekvár kifutásának megelőzése | 58 |
Mazsola és szerecsendió puhítása | 59 |
Mazsola és szerecsendió sütéséhez való felhasználása | 59 |
Mazsola tárolása | 59 |
Mazsola színének megőrzése | 59 |
Hagyma | |
Ízletesebb elkészítése | 60 |
Könnyezés nélküli szeletelése | 60 |
Ropogósra sütése, erejének csökkentése | 60 |
Tárolása, félbevágva | 61 |
Hal | |
Fagyasztott hal elkészítése | 61 |
Halpikkelyek egyszerű eltávolítása | 61 |
Ízének enyhítése | 61 |
Tárolása | 62 |
Hús | |
Birkahús ízének feljavítása | 62 |
Bundázása | 62 |
Az egybesült vagdalt nem ég oda | 62 |
Egyszerű panírozása | 63 |
Főtt hús ízesebb, puhább lesz | 63 |
Főtt hús színének megőrzése, szaftossá és puhává tétele | 63 |
Az inas hús megpuhítása | 63 |
Karaj, szegy, steak helyes fűszerezése | 64 |
A máj puha lesz | 64 |
A nyers hús könnyebben válik le a papírról | 64 |
Pikáns marhasült | 64 |
Raguk elsózásának megszüntetése | 65 |
Ropogós libasült | 65 |
Ropogós és szaftos sültek | 65 |
Sötét és ízletes húlevesek | 65 |
Sültek levének jobb ízhatása | 66 |
Sültek szeletelése és melegítése | 66 |
Szárnyasok sütése, puhítása | 66 |
Húskészítmények | |
Kolbászok frissen tartása, bőrük eltávolítása | 67 |
Sonka frissen tartása | 67 |
Sütni való kolbász kipukkadásának megelőzése | 68 |
Szalámi frissen tartása | 68 |
Szalonnák ideális sütése és szeletelése | 68 |
Kávé | |
Régi kávé ízének javítása | 69 |
Keksz | |
Frissen tartása | 69 |
Ropogós keksz | 69 |
Kenyér | |
Felfrissítése | 69 |
Tárolása | 70 |
Liszt | |
Csomósodásának megelőzése | 70 |
Ideális tárolása, egyenletes barnulása | 70 |
Majonéz | |
Színének erősítése, sűrítése és hígítása | 71 |
Mandula | |
Tisztítása, fehérségének megőrzése | 71 |
Méz | |
Méz újraolvasztása | 71 |
Mustár | |
Kiszáradásának megakadályozása | 72 |
Porcukor | |
Csomósodásának megszüntetése | 72 |
Rizs | |
Összeragadásának megakadályozása | 72 |
Tejberizs lazítása | 73 |
Sajt | |
Egyszerű reszelése, ízének javítása | 73 |
Sajtfondue hibáinak kijavítása | 73 |
Tárolása, frissességének megőrzése és felfrissítése | 73 |
Saláta | |
Salátalé csípősségének enyhítése | 74 |
Só | |
Csomósodás megelőzése | 74 |
Sütemény | |
Elválasztása a formától | 74 |
Fánkok lazábbá tétele | 75 |
A kelt tészta frissen tartása, szépítése | 75 |
Kelt tészta magasabb és lazább lesz | 75 |
Kelt tészta sütése | 76 |
A mézeskalács csillog | 76 |
Omlós tészták puhítása | 76 |
Tea | |
Aromájának megőrzése | 76 |
Tej | |
Frissességének megőrzése | 76 |
Tejszínhab | |
A tejszínhab hamarabb megkeményedik | 77 |
Tészta | |
Főzése, összeragadásának és kifutásának megelőzése | 77 |
Kezelése, nyújtása | 78 |
Tojás | |
Főtt és nyers tojások megkülönböztetése | 78 |
Főtt tojás megtisztítása | 78 |
Főzése | 78 |
Frissesség megállapítása | 79 |
Húsvéti tojás | 79 |
Tárolása | 79 |
A tojásfehérje kiadósabb, keményebb | 80 |
Tojássárgája és -fehérje egyszerű szétválasztása | 80 |
A tojássárgája tárolása, színének erősítése | 80 |
Torta | |
Gyümölcstorta puhaságának megelőzése | 81 |
Zöldségek | |
Bab színének megőrzése | 81 |
Borsó színének és alakjának megőrzése | 81 |
Burgonya, burgonyafőzés | 82 |
Burgonya ízének javítása | 82 |
Burgonya tárolása és elkészítése | 82 |
Burgonyapüré simábbá és levegősebbé tétele | 83 |
Elszíneződésének megszüntetése | 83 |
Felfrissítése és minőségromlás kerülése | 83 |
Fokhagyma ízhatásának növlése, csökkentése | 84 |
Gomba tárolása, ízének megőrzése | 84 |
Gomba tisztítása és szeletelése | 84 |
Hónapos retek frissen tartása, felfrissítése | 85 |
Kakukkfű ízhatásának növelése | 85 |
Karfiol színének megőrzése, ízének javítása | 85 |
Kelbimbó elszürkülésének megelőzése, ízének javítása | 86 |
Kukorica színének és ízének javítása | 86 |
Lencse világos színének megőrzése | 86 |
Metélőhagyma szeletelése, felhasználása | 87 |
Paradicsom felfrissítése, egyszerű hámozása | 87 |
Paradicsom formájának megőrzése, könnyű hámozása | 87 |
Paradicsommártás ízének javítása | 88 |
Paprika tárolása, szórása, ízhatása | 88 |
Petrezselyem felfrissítése | 88 |
Sárgarépa előkészítése, ízének javítása | 89 |
Sárgarépa színének megőrzése | 89 |
Sárgarépa színének megőrzése, helyes tárolása | 89 |
Savanyú káposzta ízének javítása | 89 |
Spárga tárolása, íze | 89 |
Torma okozta gondok megszüntetése | 90 |
Vörös- és fehérkáposzta szeletelése, saláta készítése | 90 |
Vöröskáposzta színének erősítése, ízának javítása | 90 |
Zeller színének megőrzése, ízének javítása | 91 |
Zöldpaprika egyszerű hámozása | 91 |
Vaj | |
Egyszerű felolvasztása, kenhetővé tétele | 92 |
Egyszerű frissen tartása | 92 |
Vaníliás cukor | |
Készítése | 92 |
Zsír, olaj | |
Az olaj tovább eltartható és jobban adagolható | 92 |
Spriccelés elkerülése | 93 |
Újrafelhasználás | 93 |
Kerti és szobanövények | |
Cserjék | |
Egyenlő növekedése | 96 |
Dália | |
Nagyobb virághozam | 96 |
Fokföldi ibolya | |
Egészségének megőrzése | 96 |
Fukszia | |
Növekedésének segítése | 96 |
Gerbera | |
Hosszabb élettartam | 97 |
Gladiólusz | |
Hosszabb élettartam | 97 |
Gumós és hagymás növények | |
Egészségének megóvása | 97 |
Gyöngyvirág | |
Elővigyázatosság | 98 |
Kaktuszok | |
Ápolása | 98 |
Krizantém | |
Virágának meghosszabbítása és megszépítése | 98 |
Magok és palánták | |
Kezelése és ápolása | 98 |
Óvása | 99 |
Moha és gaz | |
Egyszerű eltávolítása | 99 |
Muskátli | |
Szebb virágzása | 99 |
Nárcisz | |
Gyors fejlődése, hosszú élettartama | 99 |
Növények, cserepes növények | |
Egyszerű kezelése | 100 |
Egyszerű tisztítása | 100 |
Őszirózsa | |
Több virágot hoz | 101 |
Öntözés | |
Jó minőségű vízzel | 101 |
Helyes időben | 101 |
Megoldása szabadság idején | 102 |
Páfrány | |
Fejlődésének segítése | 102 |
Pálmák | |
Fejlődésének segítése | 102 |
Pázsit | |
Trágyázása, egyszerű ápolása | 103 |
Rózsa | |
Ideális gondozása a kertben | 103 |
Gondozása a kertben és vágott virágként | 103 |
Szarkaláb | |
Szebb virágzása | 104 |
Szegfű | |
Élettartamának növelése | 104 |
Trágyázás | |
Egyszerű eszközökkel | 104 |
Tulipán | |
Gyorsabb fejlődése, hosszabb élettartama, elhajlott szárak kiegyenesítése | 105 |
Vágott virágok | |
Ápolása | 105 |
Kezelése | 106 |
Vázában tartása | 107 |
Haszonnövények | |
Alma | |
Hosszabb eltarthatósága | 110 |
Bab | |
Helyes ültetése, ideális trágyázása, gyorsabb csírázása | 110 |
Borsó | |
Ideális trágyázása, gyorsabb csírázása | 110 |
Burgonya | |
Több termés | 111 |
Csalán | |
Egyszerű szedése | 111 |
Eper | |
Nagyobb hozam, ideális vegyes kultúrák | 111 |
Fejes saláta | |
Jobb fejlődése | 111 |
Gyümölcsfák | |
Jobb és több termése | 112 |
Hónapos retek | |
Fejlődése | 112 |
Karfiol | |
Ízének javítása, hófehér színe | 112 |
Kelbimbó | |
Jobb növekedés | 112 |
Metélőhagyma | |
Trágyázása | 113 |
Paradicsom | |
Ültetése | 113 |
Ideális gondozása | 113 |
Védelme | 113 |
Petrezselyem | |
Egyszerű gondozása | 114 |
Répa | |
Egyszerű gondozása | 114 |
Tök | |
Hosszú eltarthatósága | 114 |
Uborka | |
Jobb fejlődése, keserűségének megelőzése | 115 |
Gyorsabb csírázása | 115 |
Vöröshagyma | |
Ideális ültetése és leszedése | 115 |
Zeller | |
Egyszerű fehérítése, jobb növése | 116 |
Kártevők és más "hívatlan vendégek" a házban és a kertben | |
Általában | 118 |
Atkák | 118 |
Babtetű | 118 |
Csigák | 119 |
Csótány | 119 |
Darázs | 119 |
Egér | 120 |
Fejtetű | 121 |
Fonálféreg | 121 |
Földibolha | 121 |
Földigiliszta | 122 |
Gombabetegségek | 122 |
Hangyák | 122 |
Hernyók | 123 |
Káposztalégy | 124 |
Kolorádóbogár | 124 |
Kullancs | 124 |
Kutya- és macskabolha | 124 |
Legyek | 125 |
Levélfoltosság | 125 |
Levéltetű | 125 |
Lisztharmat | 126 |
Lótetű | 126 |
Madarak | 127 |
Macska | 127 |
Mezei nyúl | 127 |
Patkány | 128 |
Pincebogár | 128 |
Poloska | 128 |
Pók | 128 |
Ruha- és bundamoly | 129 |
Százlábú | 129 |
Szőlőtetű (filoxéra) | 129 |
Szúfélék | 130 |
Szúnyog | 130 |
Vakond | 131 |
Szépségápolás | |
Arcpakolás | 134 |
Almapakolás | 135 |
Arcgőzfürdő | 135 |
Arcfestés | 135 |
Arcforma megváltoztatása | 136 |
Árpa és jégárpa | 136 |
Banánpakolás | 136 |
Borotválkozás | 136 |
Bőrkeményedés | 137 |
Bőrradír | 137 |
Burgonyapakolások | 137 |
Bütyök | 138 |
Dagadt szem | 138 |
Dinnyepakolás | 138 |
Eperpakolás | 138 |
Érdes bőr | 139 |
Érdes, repedezett kéz | 139 |
Érzékeny bőr | 139 |
Fagydaganat | 140 |
Festékhiányos bőr | 140 |
Fényvédelem | 140 |
Fogápolási jó tanácsok | 140 |
Fogfehérítés | 141 |
Fogkő, nyálkő | 141 |
Fogszuvasodás | 141 |
Fülbevaló, klipsz | 142 |
Gyógynövények | 142 |
Hajfestés | 142 |
Hajhullás | 143 |
Hajmosási praktikák | 143 |
Hajszínezés | 143 |
Hónaljizzadás | 143 |
Karikás szemek | 144 |
Kendőzés | 144 |
Kékszilvalé-borogatás | 144 |
Kézápolás | 144 |
Kézfoltok | 145 |
Tisztítás, eltávolítás | |
Kéz izzadása | 145 |
Kézvörösség | 146 |
Kopaszság | 146 |
Körömbenövés | 146 |
Körömlakkozási praktikák | 147 |
Körömrágás | 147 |
Kvarcolás | 147 |
Lábgombásodás | 148 |
Lábizzadás | 148 |
Kontaktlencse tisztítása | 148 |
Leégésre | 149 |
Lúdtalpbetét | 149 |
Majonézpakolás | 149 |
Májfolt | 149 |
Meggypakolás | 150 |
Mell rugalmasítása | 150 |
Napozás | 151 |
Normál bőr ápolása | 151 |
Nyak ápolása | 151 |
Nyakpakolások | 152 |
Nyak ráncosodása | 152 |
Nyaktorna | 153 |
Őszibarack-pakolás | 153 |
Őszülés | 153 |
Paradicsompakolás | 153 |
Pólusösszehúzó arcszesz | 153 |
Pólusösszehúzó pakolás | 154 |
Repedezett köröm | 154 |
Ribizlipakolás | 154 |
Ritka vagy hiányos szemöldök | 154 |
Rúzsfolt eltávolítása | 155 |
Rúzs tartósítása | 155 |
Salátapakolás | 155 |
Sarok kérgesedése | 155 |
Sárgabarack-pakolás | 156 |
Sárgarépa-pakolás | 156 |
Sírás | 156 |
Sminkfortélyok | 156 |
Sóskapakolás | 157 |
Spenótpakolás | 157 |
Szagtalanító fürdő | 157 |
Szakállmérgezés | 158 |
Szájszag | 158 |
Száraz bőr ápolása | 158 |
Száraz szájszél | 158 |
Száraz, töredezett haj | 159 |
Szemfürdő fáradt, megerőltetett szemre | 159 |
Szemöldökszedés | 159 |
Szempillák festése | 159 |
Szemüvegfortélyok | 160 |
Szemviszketés, könnyezés | 160 |
Szeplő | 160 |
Szolárium | 161 |
Szőkítés | 161 |
Szőrtelenítő gyanta | 161 |
Szőrvesztők | 162 |
Testszag | 162 |
Tésztapakolás | 162 |
Tyúkszem | 162 |
Uborkapakolás | 162 |
Visszértágulat | 163 |
Vízhólyag | 163 |
Zsíros bőr ápolása | 163 |
Zsíros, korpás haj | 164 |
Egészség és jó közérzet | |
Alacsony vérnyomás | 166 |
Aranyér | 166 |
Arcgőzölés | 166 |
Bőrgyulladások | 166 |
Darázscsípés | 167 |
Égési sérülés és egyéb sérülés | 168 |
Emésztési zavarok | 168 |
Étvágyjavító | 168 |
Fagyás | 169 |
Fejfájás | 169 |
Felfúvódás | 169 |
Fogfájás | 170 |
Fogínygyulladás | 170 |
Fülfájás | 170 |
Fürdés | 170 |
Gyomor- és bélhurut | 171 |
Gyomorfájás | 171 |
Gyomorsavhiány | 171 |
Gyomortúltengés | 172 |
Hasmenés | 172 |
Idegesség, gyomorfekély | 173 |
Ízületi és izomfájdalmak | 173 |
Ízületi gyulladás | 174 |
Jó közérzet | 174 |
Kalapkúra, megfázás ellen | 174 |
Keringési zavarok | 175 |
Köhögés | 175 |
Segítésére és csillapítására | |
Lázcsillapítás | 175 |
Leégés, napszúrás | 176 |
Magas vérnyomás | 176 |
Másnaposság | 176 |
Nátha ellen | 177 |
Rándulás, ficam | 177 |
Száraz köhögés | 177 |
Szemölcs | 178 |
Székrekedés | 178 |
Szúnyogcsípés | 178 |
Testsúlycsökkenés | 179 |
Torokfájás | 179 |
Torok- és mandulagyulladás | 179 |
Házipatikában nélkülözhetetlen növények, növényi részek és egyebek | 180 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.